Samenwerken

Beauty in a Bottle is altijd opzoek naar de nieuwste ontwikkelingen en producten. Bent u van een persbureau en wilt u Beauty in a Bottle op uw perslijst? Dat kan!
Ook staat Beauty in a Bottle open voor het testen/reviewen van producten. Bent u van een bedrijf en staat u open om producten* op te sturen om te testen of op een andere manier samen te werken? Leuk! Beauty in a Bottle deelt graag zo veel mogelijk informatie en foto’s met anderen.

Stuur een mail naar: info@beautyinabottle.nl

Lopende samenwerkingen:
– Pink Gellac
– essence
– Catrice
– PJR Care

Disclaimer:
Alle foto’s en teksten op BeautyinaBottle.nl zijn door mij (Wilja Nijenhuis) bedacht, gemaakt en geschreven. Dit mag niet gekopieerd of onder een andere naam gepubliceerd worden. Mocht u foto’s of teksten van BeautyinaBottle.nl gebruiken dient u hier duidelijk de bron erbij te vermelden.

De artikelen die ik plaats bevatten mijn mening. Mijn mening wordt gevormd door mijn persoonlijke ervaring en referentiekader. Over alle producten en in mijn reviews ben ik altijd eerlijk naar de lezers toe. Deze kan dus verschillen van andermans mening. Ik ben niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van Beauty in a Bottle. Aan de inhoud van BeautyinaBottle.nl kunnen geen rechten worden ontleend.

*Producten die opgestuurd mogen worden zijn:
– Nagellak
– Gellak
– Gellak accessoires (denk aan, led/uv lamp, cleaner, ect.)
– Nageltools (denk aan nagelvijl, nagelknipper, bokkenpootjes ect.)
– Nail art producten
– Nagel(tool) opbergproducten
– Nagelverzorgingsproducten
– Handverzorgingsproducten

– Adventkalenders
Hand & pols sieranden