Pink Gellac Luminous Collectie

Geplaatst door

It’s showtime! – De Luminous collectie bevat 5 schitterende, bijzondere kleuren met verschillende finishes. Ga je voor een extreme glitter look of een klassieke effen tint? Met de Luminous kleuren ben je verzekerd van een oogverblindende manicure! Ik mocht deze nieuwe collectie ontvangen en testen van Pink Gellac, dus laten we snel gaan kijken.


334 Pomegranate Red

Puur genot is de definitie van deze smaakvolle kleur. 334 Pomegranate Red is een gedempte rode tint met een vleugje paars en bevat een creamy finish. De rode kleur uit de Luminous collectie bevat een warmte ondertoon.

De lakjes bevatten de fijne en vertrouwde kwastjes met twee platte zijdes en een fijne ronding aan de onderkant. De kwastjes van Pink Gellac vind ik heel fijn en nauwkeurig werken.

Een prachtige roze paarse kleur met een geweldige dekking. Ik vind dit een hele goeie kleur die zowel in het voor als in het najaar gedragen kan worden. De kleur doet het perfect op zichzelf maar is ook ideaal voor een nail art.

Pink Gellac 334 Pomegranate Red 15ml €15,-


335 Magical Gold

We raken niet uitgekeken op deze betoverende kleur: 335 Magical Gold! De unieke combinatie van gouden en roze glitters nemen je mee naar een andere nagel-dimensie. Meer feestelijk dan dit wordt het niet!

De lak zit bomvol glitters! Van goud naar roze, zodra je je kwastje beweegt komen de sprankelende glitters je tegemoet. Hier kan je toch geen genoeg van krijgen?

Wauw wauw wauw! Ik kan blijven kijken naar dit lakje, de glitters zijn goed aanwezig en de kleur vind ik geweldig. Een lak die je wat mij betreft elke dag wel zou kunnen dragen en die zeker opvalt.

Pink Gellac 335 Magical Gold 15ml €15,-


336 Starlight Plum

Overlaad jezelf met holografische glitters voor het ultieme luxe gevoel. Het resultaat: sprankelende, betoverende nagels! Deze kleur wordt het hoogtepunt van het volgende feestje. De paarse kleur uit de Luminous collectie heeft een mooie glitter finish.

Een holo glitter lakje met een roze ondertoon, de droom van menig meisje. Het lakje zit vol glitters die alle kleuren van de regenboog aannemen als je ze beweegt.

Een prachtig lakje met een nog mooier effect. De lak brengt fijn aan, dekt niet helemaal maar dat vind ik door de roze ondertoon helemaal niet storend. Ook kan je alle drie de glitter lakjes prima over een basiskleur aanbrengen.

Pink Gellac 336 Starlight Plum 15ml €15,-


337 Funky Purple

Gemixte glitters in verschillende vormen, maten en kleuren: dit is glamour in een flesje! Geweldig om te dragen op zichzelf of om aan te brengen over een effen kleur. Het is geen geheim dat dit de showstopper van de collectie is!

Waar is dat feestje?! Nou sowieso in dit flesje en straks ook op jouw nagels! Wat een geweldig ondertoon kleur voor deze gekleurde glitters. Door de donkere tint komen de kleuren en glitters nog beter naar voren.

Stiekem heb ik dit lakje met oud en nieuw al gedragen, want zeg nou zelf, dit wil je toch?! Ook was dat meteen een goede test want ondanks dat glitter lakjes over het algemeen minder goed blijven zitten zat de 337 Funky Purple keurig anderhalf week op mijn nagels (waarna ik het zelf verwijderd heb).

Pink Gellac 337 Funky Purple 15ml €15,-


338 Classic Blue

Deze donkere kleur met grijze ondertonen en een creamy finish is de perfecte tint voor de durfallen onder ons. 338 Classic Blue is een feestje om aan te brengen dankzij de rijke textuur en pigment. De blauwe kleur uit de Luminous collectie bevat een koele ondertoon

De lak is niet te dik en niet te dun waardoor het heel fijn aanbrengt. Ook de dekking vind ik heel erg goed! Zowel de effen blauwe als de effen roze gellak uit deze collectie is perfect te combineren met de glitter lakjes.

Ook op zichzelf vind ik dit een hele mooie donkere kleur. Perfect voor het najaar of voor een nail art. De lak dekt heel goed en blijft ook goed zitten. Een kleur die nog ontbrak in mijn collectie en die ik dan ook zeker vaak ga gebruiken.

Pink Gellac 338 Classic Blue 15ml €15,-


De Luminous Collectie heeft mij echt omver geblazen. De glitters zijn enorm aanwezig, de kleuren zijn heel mooi en ze zijn allemaal perfect met elkaar te combineren. Dat Pink Gellac nu met een collectie komt met glitter lakjes erin vind ik top! Ik ben dol op nagellak met effecten en/of glitters. Je nagels totaal laten sparkelen voor een feest of glitter details die je dag en nagellook net even wat leuker maken, i love it!
Wil je alle vijf de kleuren bestellen? Kies dan voor de Luminous Color Box en ontvang de vijf kleuren in deze prachtige collectie box voor €75,- (klik hier).


>>Lees ook: Pink Gellac Uncovered 7 Collectie<<

einde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *