Hema Gel Look NagelStickers

Geplaatst door

Een set met 14 nagelstickers met een gel look. De stickers zijn makkelijk aan te brengen zonder droogtijd en ook weer te verwijderen. Ze blijven tot 5 dagen zitten. De makkelijkste manier om je nagels eruit te laten zien alsof je naar de nagelstyliste bent geweest. Dat is wat Hema ons belooft met deze nagel stickers. Ik heb de stickers gekocht en getest voor jullie dus laten we gaan kijken!

Hema Gel Look NagelStickers €3,50

Allereerst vond ik de stickers er super leuk uit zien, mooie warme kleuren met een leuk gouden design. Op de achterkant van de verpakking staat de gebruiksaanwijzing in meerdere talen. De stickers voelen stevig aan en hebben inderdaad een gel look.

Stap 1: Zorg dat de nagels schoon en droog zijn.

Stap 2: Hou de stickers bij de nagels om te kijken welke sticker op welke nagel past, het gaat hier om de breedte niet om de lengte.

Stap 3: Knip de stickers die je gaat gebruiken uit.

Stap 4: Haal de doorzichtige folie van de sticker af.

Stap 5: Plak de sticker met de smalle kant bij de nagelriem op de nagel.

Stap 6: Druk de sticker stevig aan.

Stap 7: Knip het overtollige deel af.

Stap 8: Vijl het overtollige deel af van met een beweging boven naar beneden.

Stap 9: Als alle stickers zitten staat er in de beschrijving dat je de komende 2 uur je handen niet moet wassen voor een goede hechting.

Ik vind de stickers heel mooi en leuk om een keer te doen. Het eindresultaat daarentegen verdiend geen schoonheidsprijs, de randen zijn wat hobbelig, je ziet duidelijk dat het stickers zijn en ook bij het vijlen beschadigde de sticker snel. Ook het twee uur geen handen wassen vind ik niet optimaal, helemaal in deze tijd niet. De stickers plakken goed, hebben een leuke print en kleur, blijven goed zitten en zijn makkelijk te verwijderen. Ik zou zeggen, voor een tiener meiden middagje top! ”Je nagels eruit te laten zien alsof je naar de nagelstyliste bent geweest”? Zeker niet.

Hema Gel Look NagelStickers €3,50


>>Lees ook: Douglas Spray Fixer<<

Welke nagelstickers moet ik de volgende keer testen? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *