Pink Gellac Rubber Base Cover

Geplaatst door

Vijf prachtige nude tinten in verschillende kleuren en ondertonen, voor elke vrouw een passende kleur. Rubber Base  Cover geeft de versteviging én flexibiliteit zoals je gewend bent van de rubber base en geeft je nagels daarnaast een prachtige verzorgde uitstraling. De eigenschappen van de Pink Gellac Rubber Base Cover zijn: kleur en basecoat in één, verstevigende werking, camoufleert oneffenheden, self-leveling formule, hoge viscositeit, afweekbaar, optimale hechting met behulp van prep booster. Ik mocht deze vijf nieuwe lakjes ontvangen en testen voor jullie.


Frosted Pink

Een frisse tint met een classy feeling – dit is de nieuwe Rubber Base Cover Frosted Pink. Voorzien van een rijk pigment, die niet alleen zorgt voor sterke en egale nagels maar ook stevig op de nagel ligt. Met deze base coat creëer je moeiteloos milky nails, dé trend van nu! 

Een mooi milky roze lakje met de fijne kwastjes die we van Pink Gellac kennen. De lek heeft de dikte van een normale Rubber Base.

De lak heeft een mooie ondertoon en is transparant, je kan bij alle vijf de lakjes zelf kiezen welke dekking je het mooist vind en of je dus één of twee laagjes aanbrengt. 

Pink Gellac Frosted Pink 15ml €15,00


Glazed Pink

Rubber Base Cover Glazed Pink is een gedempte roze tint waar je direct ‘vintage vibes’ van krijgt. De base coat  is voorzien van een rijke pigmentatie en heeft een koele ondertoon. Een tijdloze tint, voor sterke nagels! 

Een hele mooie warme kleur, de kleuren zijn met alle outfits en huidskleuren te matchen en brengen heel fijn en nauwkeurig aan.

Het grootte voordeel van de Rubber Base Cover lakjes vind ik dat je veel sneller klaar bent met het aan brengen van je mani/pedicure, eventueel Prep Booster, Rubber Base cover, Top Coat en klaar! 

Pink Gellac Glazed Pink 15ml €15,00


Glowy Pink

Laat je betoveren door het glowy effect van de  nieuwe Rubber Base Cover Glowy Pink. Dit is een roze base coat vol mini shimmers. Oogverblindende- en sterke nagels gegarandeerd! 

Ik vind het heel goed dat er een lakje met shimmer in deze collectie zit, wil je net even wat meer, net even die sparkel maar wel rustig en verzorgd? Dan is de Glowy Pink precies wat je zoekt.

Een prachtig lakje met een perfecte vulling van gouden shimmers. Ik vind dit een heerlijke kleur voor het voorjaar of voor een chique feestje zoals een bruiloft. 

Pink Gellac Glowy Pink 15ml €15,00


Blushed Pink

Wil je gaan voor een minimalistische manicure met een classy touch? Blushed Pink is all you need! De base coat ligt stevig op de nagel, is rijk gepigmenteerd en heeft een helder roze ondertoon. Must-have! 

Hét dekkende lakje uit deze collectie is de Blushed Pink. Een prachtige baby roze kleur met een hele goede dekking. 

Wat een heerlijke voorjaarskleur is dit! Ik ben dol op de kleur en op de dekking, het lakje brengt heel fijn aan en blijft met behulp van de prep booster goed zitten.

Pink Gellac Blushed Pink 15ml €15,00


Rose Beige

De nieuwe Rubber Base Cover Rose Beige doet denken aan een roos; ingetogen en tegelijkertijd een lust voor het oog. Deze base coat is een absolute eye-catcher, dankzij de bruin-roze kleur. Rose Beige is here to stay!

Een mooie bijna milky beige kleur met een warme ondertoon. Door de platte kanten en de bolling aan de onderkant van het kwastje breng je de lak heel netjes aan op de nagels. 

De Pink Gellac Rubber Base Cover collectie heeft mijn hart helemaal veroverd. De variatie van de kleurtinten en de werking vind ik top. Ook dit warme kleurtje maakt de collectie helemaal af. 

Pink Gellac Rose Beige 15ml €15,00


De perfecte lak voor alledaagse, sterke, verzorgde nagels. Ik ben enorm fan van de Rubber Base Cover lakjes en ga ze dan ook alle vijf heel vaak dragen! Met behulp van de Prep Booster blijven de lakjes heel goed zitten ik merkte dat zonder de Prep Booster er wat sneller lucht tussen de lak en het nagelbed ontstond dus vanuit mijn ervaring raad ik het gebruik van de Prep Booster in combinatie met deze Rubber Base Cover lakjes wel aan.

Wil je alle vijf de kleuren bestellen? Kies dan voor de Rubber Base Color Box en ontvang de vijf kleuren in deze prachtige collectie box voor €75,- (klik hier). 


>>Lees ook: Pink Gellac Safari Collectie<<

Wat is jouw favoriet uit deze collectie? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *