Pink Gellac Color Pops Ring

Geplaatst door

Toon stijlvol en overzichtelijk jouw Pink Gellac kleuren, op de nieuwe Color Pops Ring van Pink Gellac. De Color Pops Ring bevat 30 blanco staaltjes met een handig schrijfvak voor het nummer van de aangebrachte kleur. De Color Pops staaltjes zijn afneembaar en worden bijeen gehouden door een elegante matzwarte ring. De ring kan open- en dicht worden geklikt. Ik mocht de Color Pops Ring ontvangen en testen voor jullie.

Pink Gellac Color Pops Ring €8,00

De staaltjes zijn in een mooie nude kleur met zwarte opdruk en zwarte ring. Het handige aan de nude kleur vind ik dat je goed ziet hoe een kleur bij een lichte huidskleur past, wel zou het heel tof zijn als er ook nog een donkere variant uitkomt voor mensen met een donkerdere huidskleur. De nageltjes zijn allemaal even groot en mooi effen zonder uitstekende puntjes. De kwaliteit voelt heel goed aan. Oefenen met Nail Art? De Color Pops Ring is hier de perfecte tool voor! Je kan de lak gemakkelijk weer verwijderen van de nagel dus de staaltjes gaan lang mee.

Stap 1: Klik de ring open en neem hier een Color Pop vanaf.

Stap 2: Neem de Color Pop af met een Nail Wipe met Pink Cleaner.

Stap 3: Lak de Color Pop met de gewenste kleur en laat dit 60 seconden uitharden.

Stap 4: Breng de Ultra Shine aan en laat dit 60 seconden uitharden. Shine gebruikt? Neem dan de plaklaag af met de Pink Cleaner.

Stap 5: Schrijf de code van de kleur in het schrijfvakje.

De Color Pops Ring werkt heel fijn en is een ideale manier om je Pink Gellac kleuren overzichtelijk te houden en/of een nail art op te oefenen. Een kleurtje kiezen is een stuk makkelijker op deze manier! De kleur van de staaltjes vind ik een dik pluspunt en ook de kwaliteit en de afwerking van de staaltjes ziet er erg goed uit.

Pink Gellac Color Pops Ring €8,00


>>Lees ook: Pink Gellac Blooming Gel<<

Zou jij de Color Pops Ring gebruiken om een nail art mee te oefenen of om je collectie overzichtelijk te maken of allebei? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *