Preview: Essence Herfst/Winter Collectie 2017

Geplaatst door

Na CATRICE kreeg ik ook van essence een leuk bericht in mijn inbox, namelijk de nieuwe essence collectie voor de herfst/winter 2017! Deze collectie is al vanaf Augustus verkrijgbaar. In de collectie zitten een aantal pareltjes waar ik heel erg blij van word! Net als in de nieuwe collectie van CATRICE, zien we ook in de nieuwe essence collectie de aankomende metallic trend terug, maar ook de holografische trend zien we terug in deze collectie. De prijzen bij de producten zijn adviesprijzen.


Gezicht

De Prismatic Hololighter Stick is een handige highlighter stick met een holografische finish. De stick heeft lichtreflecterende pigmenten en is makkelijk aan te brengen.

De Metal Chrome Blush is een zachte blush met heldere pigmenten in rosé goud, koper en brons. De blush geeft je wangen een zacht metalen gloed.

De Correct To Perfect CC Powder Palette is een kleurcorrigerend palet met cream-to-powder texturen. Voor een supergaal, stralend en fris resultaat.

De Fresh & Fit Awake Primer is een primer die je zowel met als zonder foundation kan gebruiken. De primer heeft een lichte textuur met lichtreflectie die er direct voor zorgt dat je huid er egaler en frisser uitziet. Daarnaast zorgt deze primer er ook voor dat je make up langer blijft zitten, en bevat deze primer vitaminen en cranberry water.

De Fresh & Fit Awake Make-up is een foundation met een fijne textuur en lichtrefkecterende pigmenten. Het geeft je huid een wake-up boost en laat je huid stralen. Ook deze foundation is verrijkt met een vitaminencomplex en met cranberry water.

De Super Beauty Sponges zijn make up sponsjes om poeder, foundation, primer, blush en créme aan te brengen. De sponsjes hebben een perfecte vorm voor de moeilijk te bereiken plekjes zoals je ooghoeken.

De Super Sili Make-up Pad is een siliconensponsje voor het aanbrengen van vloeibare texturen. Doordat de siliconenspons geen make up op neemt verspil je geen make up.

De Brighten Up! Banana Powder is een transparante matterende poeder in ultralichtgeel, ideaal voor het camoufleren van oneffenheden en matte accenten.

De Strobing & Contouring Palette bevat tien créme-achtige tinten, en biedt eindeloze mogelijkheden voor het shapen en highlighten van je gezicht.


Ogen

De Vibrant Shock Lash & Brow Gel Mascara is een gel-mascara voor kleur op je wimpers en wenkbrauwen! Met metallic effect! De gel-mascara is in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar.

De Moonlight Eyes Cream Eyeshadow is een crème-oogschaduw in vier zachte, iriserende kleuren. De oogschaduw is makkelijk aan te brengen en laagje voor laagje worden de kleuren intenser.

De #Lashes Of The Day Super Volume Mascara is een mascara voor perfect gekrulde beauty eyes.

De Instant Volume Boost Mascara Smudge Proof And Intense Black is een intens zwarte mascara, die zorgt voor maximaal wimpervolume dankzij het volumeborsteltje met bloemvormige fiberstructuur.

De Instant volume Boost Mascara Smudge Proof And Waterproof is een mega-volume mascara en ook nog eens waterproof!

De Superlast 3h Eye Brow Pomade Pencil Waterproof is een creamy wenkbrauwpotlood met pommade om wenkbrauwen in vorm te houden en te accentueren. De wenkbrauwpotlood is in drie tinten verkrijgbaar, en bevat een slijper en siliconen-borsteltje.

De Brow Markers zijn niet bedoelt om je huiswerk mee te marken. Deze coole wenkbrauwmarker zijn echt alleen voor je wenkbrauwen. De kleur houdt extra lang. Voor supersnel gestylde wenkbrauwen met een intens accent. Verkrijgbaar in twee tinten, voor blondines en brunettes.

De Metal Art Lip & Eye Liner is een power eyeliner in metallic kleuren. Voor een supercoole eye art! Met het fijne kwastje kun je ook je lipcontouren een metallic look geven! 2 vliegen in 1 klap dus! De lip & eye liner is in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar.

De Metal Shock Eyeshadow is een hoog gepigmenteerde crème-oogschaduw, met een opvallende metallic look staan jouw ogen in de spotlights! De oogschaduw is in zeven verschillende kleuren verkrijgbaar.

De Superlast Eyeliner is een eyeliner met een sterke dekking en is gemaakt om langdurig te houden. Met de slimme siliconen-flock applicator breng je de eyeliner met één beweging perfect aan. De eyeliner is in drie varianten verkrijgbaar: Deep black, Matt black & Waterproof.


Lippen

De Ultra Last Instant Colour Lipsticks zijn lipsticks met een hoge dekking en snelle kleurverspreiding. De lipsticks hebben een ultralicht gevoel op de lippen en crèmige textuur droogt de lippen niet uit. De lipsticks zijn in veertien verschillende kleurtinten verkrijgbaar.

De Butter Stick Glossy Love is een lipgloss met een textuur met cacaoboter. De lipgloss smelt op de lippen en geeft ze en glossy wetlook effect. Elk laagje dat je aanbrengt maakt de kleur intenser. De butter stick is in vijf verschillende kleurtinten verkrijgbaar.

De Butter Stick Matt Love is een verzorgende stick met cacaoboter dat smelt op de lippen voor een fluweelzacht, mat tintje. De  butter stick is in vijf verschillende kleurtinten verkrijgbaar.

De Kiss The … Lipstick is een magische lipstick die reageert op de pH-waarde van je lippen en die van kleur kan veranderen. De lipstick is in drie verschillende varianten verkrijgbaar.

De Metal Shock Lipstick is een creamy lipstick in 8 verschillende felle kleuren met een supertrendy metallic effect.

De Lips Go Wow! Lip Art Palette is een lippenpalet met cream-to-powder texturen en matte effecten. De kleuren kun je solo gebruiken, mixen of als topper op je lipstick aanbrengen. De lip art palette is in drie varianten verkrijgbaar.

De Soft Contouring Lipliner is een lippenpotlood met krachtige pigmenten en glijdt fluweelzacht over de lippen om de contouren perfect te accentueren of te corrigeren.

De Sheer & Shine Prisma Glow Lipstick is een superzachte lipstick en voelt heerlijk licht aan op de lippen. De lipstick geeft een sprankelend effect. Het speciale: de subtiele tinten zijn iriserend en de glans is afhankelijk van het licht! De lipstick is in drie verschillende tinten verkrijgbaar.

De Metal Shock Lip Paint is een lippaint voor metallic glanzende lippen. De lippaint voelt fluweelzacht aan op de lippen en is in vijf knallende kleuren verkrijgbaar.

De Matt Matt Matt Vibrant Shock Lipstick is een lipstick voor de waaghalzen. De lipsticks zijn er in drie verschillende crazy kleuren met matte texturen.

De Vibrant Shock Lip Paint is een lippaint met een niet-plakkende textuur. De lippaint is licht en denkt als geen ander! De lippaint is in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar.


Nagels

De Holo Rainbow Nail Polish zijn vijf nagellakjes met een holografische look en glittertjes die je nagels laten schitteren in alle kleuren van de regenboog! Hier word ik heel blij van!

De Strong & Clean Nail Polish Remover zijn twee removers om alle nagellooks te verwijderen: een aceton-vrije versie met verzorgende amandelolie en een krachtige formule voor lastig te verwijderen glitternagellak en speciale effecten.

De Evershine Top Coat is een top coat die de glans van je nagellak verbetert en verlengt. Ook heel handig voor een touch up van je manicure!

De Matt Matt Top Coat is een speciale top coat die elke nagellak een matte finish geeft.

De Glow In The Dark Top Coat is zoals de naam al zegt een glow in the dark top coat. De textuur droogt transparant op en laat je nagels in het donker oplichten – supercool in combinatie met nail art.

De 3-Phase Nail Care Shake is een verzorgende olie voor je nagels verrijkt met gojibesextract, kukui olie en kokosolie. Hydrateert en versterkt nagels en geeft een gezonde glans.

De Cracked Metal Top Coat is een top coat die je aanbrengt op je nagels en binnen 30 seconden ‘breekt’ het laagje en heb je een verbijsterende gouden ‘cracked’ look.

De Metal Shock Sealing Top Coat is een milde topcoat op waterbasis om de metal shock nail powder mee te sealen. Kan ook op elke andere nagellak worden gebruikt.

De Clean & Go Express Nail Polish Remover is een klein maatje voor onderweg: nagellakremover met arganolie met geïntegreerd sponsje. Zo gebeurd en geen wattenschijfjes nodig.

De Express Dry Spray is een olievrije spray die gebruikt kan worden na elke fase van je manicure. Elk laagje is supersnel droog, van je basislak tot de kleur, effecten en top coat!

De Sapphire File is een duo nagelvijl met een grove en een fijne kant. Met de achterkant van het handvat kun je je nagelriemen terugduwen.

De Brushed Metal Nail Polish zijn zes brushed metal kleuren met satijn, mat of zand-effecten. In de coolste tinten!

De Party, Fame & Rock In A Bottle zijn losse glittertjes die je nagels veranderen in trendy juweeltjes voor elke gelegenheid.

De Metal Shock Nail Powders zijn nagelpoeders voor een prachtig spiegeleffect op je nagels! Breng de nagelpoeder aan terwijl de nagellak eronder nog een beetje nat is en polijst de nagels ermee. Geeft supercoole effecten op donkere nagellak. Voor de ultieme zilveren spiegellook gebruik je transparante nagellak als basis. Afwerken met metal shock sealing top coat en je nagels stelen de show!


>>Lees ook: CATRICE Cosmetics Herfst/Winter Collectie 2017<<

Ontzettend veel nieuwe producten! Vooral over de nieuwe nagelproducten ben ik heel erg enthousiast, en kan dan ook niet wachten tot de producten in de winkels liggen!

Naar welk product ben jij het meest nieuwsgierig?

De producten zijn vanaf Augustus 2017 verkrijgbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *