Nagellak Ordenen & Low-Budget Nail art

Geplaatst door

Dat nagellak en nail art een uit de hand gelopen hobby van mij is is een feit. Maar hoe ben ik begonnen? en hoe order ik mijn nagellak en nail art tools? Dat leg ik jullie graag uit in deze blog post! En hopelijk helpt het jou om aan nieuwe low budget nail art tools te komen en/of om jouw nagellakjes te ordenen. Ook staan er linkjes van low-budget nail art tools en low-budget organizers bij. Ik koop het liefste nail art tools via eBay, dat is betaalbaar en prima kwaliteit. Om op eBay te kunnen bestellen heb je wel een Paypal account nodig.

Ik begon net als (bijna) ieder meisje met een aantal nagellakjes, dit groeide en groeide, ik vroeg lakjes voor mijn verjaardag, kocht nieuwe kleuren en ook met pakjesavond stond nagellak op mijn lijstje. Zo had ik al snel een tas vol lakjes. Maar doordat alle lakjes bij elkaar in een tas zaten had ik geen overzicht meer. Daarom kocht ik een koffer (die bedoelt was voor schroefjes) waar ik al mijn lakjes in kon opbergen, maar ook dit vond ik niet overzichtelijk genoeg dus ging ik opzoek naar een oplossing. Op eBay.com kwam ik nagelwaaiers tegen, dat zijn plastic nep nagels op plastic stokjes, die verbonden zijn met een schroef.

De waaiers heb ik gelakt en (mijn lakjes) genummerd. Dit doe ik met sticker-papier van de action, een pons in een bloemetjesvorm en met een fineliner. De stickers passen precies op de waaiers, en op de nagellakjes plak ik de stickers op de bovenkant. Zo heb ik een duidelijk overzicht van welke kleuren ik heb en welk potje bij welke kleur hoort.

Nagelwaaiers $2,37

Toen maakte ik kennis met nail art, en dat werd een grote hobby! Op eBay kocht ik allerlei nail art tools zoals stickers, stampingplates en nageltape. Maar daardoor ging ook de koop van nieuwe lakjes door. De koffer was vol en ook voor mijn nail art tools had ik nog geen logische plek gevonden. Toen kwam ik dit schattige kastje tegen bij de Action, in de onderste twee lades kan ik makkelijk al mijn nagellakjes kwijt en in de bovenste la kan ik mijn nail art tools kwijt.

Nagelstickers $0,99
Nail sheets $0,99
Stampingplates $1,99 (voor de stampingplates heb je ook een stamper en schaper nodig, deze zijn op eBay en bij essence te koop)
Nageltape $0,99

Ik kocht een goedkope theedoos bij de action en brak de deksel ervanaf, daar bewaar ik nagelstickertjes en andere kleine nail art tools in. Naast de theedoos passen mijn stampingplates en andere grotere nail art tools.
Voor mijn nageltapjes bestelde ik handige houdertjes, de nageltapejes die ik minder vaak gebruik heb ik in een transparante plakbandhouder gedaan. Mijn stampingplates bewaar in in een daarvoor bedoeld mapje van Born Pretty.
Zo hou mijn nail art tools opgeruimd en overzichtelijk.

Nageltape houders 10 stuks $4,04
Stampingplates mapje Born Pretty $4,99

Ik de onderste twee lades passen al mijn nagellakjes, de teller staat bij mij nu op 156 verschillende kleurtinten, dus dat er veel in de lades passen is een ding dat zeker is. De meeste van mijn lakjes zijn van essence omdat ik die lakjes van prima kwaliteit vind en ook nog eens betaalbaar. De waaiers werken heel fijn om een kleur te kiezen of te vinden, dat is dan ook een absolute aanrader! De nagellak collectie bleef groeien en de waaiers pasten niet meer in een la. Dus besloot ik opzoek te gaan naar iets waardoor het nog overzichtelijker en opgeruimder werd.

Toen kwam ik deze nagellak map tegen op Aliexpress.com. Deze map gebruik ik tot op heden, er passen 216 kleuren in. Ik spaar al ongeveer 10 jaar nagellakjes dus je kan je voorstellen dat deze map nog lang niet vol is. De map is makkelijk op te bergen en is heel erg overzichtelijk, iets waar ik ontzettend blij mee ben! Ook lijken het nu een stuk minder veel kleuren te zijn dan met de waaiers, waardoor je in één oogopslag alles goed kan zien en vinden. Bij de map zitten 226 nep nageltjes die perfect in de map passen.

Nagellak map + nagels €17,97


>>Lees ook: Mijn Nagel Routine In 6 Stappen<<

Ik hoop je zo voldoende te hebben geïnformeerd en/of geïnspireerd.
Ook ben ik natuurlijk erg benieuwd naar jouw nagellak collectie en hoe/waar jij je lakjes het liefst opbergt, laat het me weten hieronder in de reacties! Vergeet ook niet EyeLikeBeauty te volgen op Facebook en Instagram om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste blog posts!

2 reacties

  1. Pingback: Snupps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *