10X Bruidsnagels

Geplaatst door

Jaaa! Ik mag het eindelijk van de daken roepen: ik ga in mei 2020 trouwen! Iets wat dan natuurlijk niet geheel onbelangrijk is zijn de bruidsnagels. Om voor mezelf en voor jullie wat inspiratie op te doen heb ik een lijstje gemaakt van 10 verschillende bruidsnagels. Want net zoals bruiloften zijn er ook veel verschillende bruidsnagels. 


French Manicure

(Bron)

Een klassieker die bijna iedereen wel kent is de french manicure. Bij de french manicure zien de nagels er verzorgd uit met een witte nagel tip. Een ideale look dus voor een bruid.


Babyboom

(Bron)

De nieuwe variant op de french manicure is de babyboom. Bij de babyboom   loopt de nagel ombre af van roze naar wit. Vind je de french manicure wat te hard en wil je een zachtere witte tip maar een net zo verzorgt uiterlijk, dan is de babyboom nail art misschien wat voor jou.


Nude/Neutraal

(Bron)

Wil je mooie verzorgde nagels maar ook nagels die niet teveel opvallen? Dan is een neutrale nude kleur perfect. Je nagels zien er netjes en schoon uit maar door de nude kleur wordt het bijna één met je huid en stelen ze niet gelijk de show. 


Kleur
(Bron)

Iets wat je de laatste tijd steeds iets vaker ziet, maar wel wat lef voor moet hebben zijn gekleurde bruidsnagels. Blauw, rood, groen het kan allemaal. Je nagels vallen op en geven kleur aan het geheel. 


Steentjes

(Bron)

Kleine details van nail art steentjes maken je nagels luxer en specialer. Je kan nail art stones op één nagel aanbrengen of op alle nagels. Met nail art stones kan je alle kanten op en je nagels helemaal uniek maken zoals jij het mooi vind.


Glitter

(Bron)

Net als nail art steentjes kan je ook met glitters alle kanten op en je bruidsnagels een extra touch geven. Zilveren glitters zijn de populairste kleur onder de bruidsnagels maar ook goud of roze doet het erg goed.


Nail Art

(Bron)

Vind je een steentje of glitter alleen een beetje te saai? Dan kan je kiezen voor een bruids nail art. Witte vormen op roze/nude ziet er mooi en verzorgt uit. Met een nail art kan je het zo groot of klein maken als je zelf wil.


More Is More 

(Bron)

Iets wat je in Nederland niet snel zou zien zijn More is More bruidsnagels. In deze nagels zitten alle bovengenoemde thema’s in één, de nagels vallen op en stelen zeker wel de show! 


Kort

(Bron)

Niet alleen de look maar ook de lengte moet gekozen worden. Korte bruidsnagels is gemiddeld gezien het populairst. Praktisch met ringen om doen en handjes schudden en toch verzorgt. Kies je voor korte bruidsnagels? Zorg dan wel dat je nagels netjes gevijld zijn.


Lang

(Bron)

Lange bruidsnagels worden wel steeds populairder helemaal sinds acryl nagels zijn ontdekt door veel vrouwen. Lange nagels kan je in allerlei vormen vijlen en heeft meer ruimte voor een unieke look. Ben jij team kort of team lang? 


>>Lees ook: Nageltrends Van 1900 Tot 2020<<

Ik ben heel benieuwd hoe jouw bruidsnagels eruit zagen op jouw bruiloft! Of hoe jij ze graag zou willen als je gaat trouwen? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *