Aliexpress LeMooc Soak Off Gel Polish

Geplaatst door

Gel nagellak is een wat dikkere lak die droogt onder een UV en/of Led lamp en wat je nagels een mooi gel effect geeft. Gel nagellak is in allerlei merken en prijsklassen te krijgen, een hele bekende is bijvoorbeeld Pink Gellac. Vandaag heb ik twee low budget gel-lakjes van Aliexpress voor jullie getest.
Aliexpress LeMooc 12ml €1,70

Ik heb gekozen voor de kleuren B055 en C003, de B055 is een roze nude lakje en de C003 een roze glitter lakje. De kleuren zijn beide mooi dekkend en passen goed bij elkaar. De B055 is wat dikker dan de C003 en heeft daardoor ook de neiging wat te bol op de nagel te liggen. De lakjes hoeven maar 30 seconden onder de uv-lamp om goed te drogen, daardoor heb je in een handomdraai je nagels gelakt en kan je meteen weer door met je dagelijkse bezigheden zonder dat je moet wachten tot je nagels droog zijn.

Niet alleen de lak van de B055 is wat dikker, ook het kwastje is aan de brede kant. Dit maakt het aanbrengen van de lak niet veel makkelijker. Wel dekt de lak in een keer en vind ik de kleur heel mooi.

Het kwastje van de C003 is bij mij al iets smaller waardoor het aanbrengen een stuk makkelijker is. De lak heeft slechts twee laagjes nodig om volledig te dekken. Het lakje is volledig gevuld met glitters in een beetje roze kopere kleur.

Voor de prijs vind ik dit een absolute aanrader! Wel zie je dat de roze lak lastig aan te brengen was en dus hier en daar een bobbel heeft en de lak de neiging heeft wat terug te trekken. Wil je echt mooie gel nagels dan zou ik voor een wat duurder/bekender merk gaan. Maar voor deze prijs zal je het niet snel ergens anders vinden, want heel slecht is de kwaliteit zeker niet. De lak bleef ook goed zitten en was makkelijk te verwijderen/peelen.

Aliexpress LeMooc 12ml €1,70


>>Lees ook: UNT Peel-off Base Coat<<

Wat vind jij de beste gel nagellak? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *