Born Pretty Base & Top-Coat

Geplaatst door

Vorige maand heb ik twee temperatuur veranderende lakjes van Born Pretty getest. Vandaag heb ik de Base & Top coat van diezelfde lijn getest voor jullie. De lakjes zijn te verkrijgen bij Aliexpress en kosten €1,81 per stuk.


BaseCoat

De basecoat heeft een milky achtige kleur. Op de afbeelding op Aliexpress is een avocado te zien dus misschien dat dat de kleur verklaard(?). De lak is verder niet dikker dan een normale base coat.

Het kwastje was aan de brede kant en had ook hier en daar een uitstekend haartje, daardoor was het lastig de base coat netjes aan te brengen. Een goed kwastje is geen overbodige luxe bij lakjes.

De basecoat droogt wel heel snel! Wat fijn is want daardoor kan je sneller beginnen met je nagels kleur geven. De basecoat is niet peel-off en beschermt je nagel goed.

Born Pretty Base coat 6ml €1,81


TopCoat

De topcoat ziet eruit zoals de meeste top coats, transparant en een beetje waterig.

Het kwastje van de topcoat is in tegenstelling tot de basecoat een stukje dunner en ook de haartjes zijn netjes en strak. Hierdoor brengt de topcoat dan ook netjes en makkelijk aan.

De topcoat geeft een mooie dikke laag en glanst heel mooi. Een ideale low budget top coat als je het mij vraagt.

Born Pretty Top Coat 6ml €1,81


>>Lees ook: Born Pretty Op Temperatuur Veranderende Nagellak<<

Of ik echt fan ben van de base & top-coat van Born Pretty kan ik niet volmondig ja op zeggen, voor de prijs is het een prima base en top-coat maar hoge kwaliteit kan je natuurlijk niet verwachten. Geen aanrader maar ook zeker geen afrader.

Heb jij een favoriete base & top-coat? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *