BornPretty Op Temperatuur Veranderende Nagellak

Geplaatst door

Inmiddels weten jullie vast al wel dat ik fan ben van Born Pretty, Born Pretty verkoopt allemaal low budget (unieke) nagellak, nail art tools en van alles wat met nagels te maken heeft. Born Pretty is te koop op bijvoorbeeld Aliexpress. Vandaag heb ik twee lakjes van Born Pretty getest, maar het zijn geen gewone lakjes! Deze lakjes veranderen van kleur op basis van temperatuur! Let’s take a look…


RT10 Roze Wit

Het eerste lakje is dit mooie roze/witte lakje gevuld met holo glitters! Als je nagels/vingers koud zijn is dit lakje knal roze! Het lakje dekt heel goed en brengt makkelijk aan.

Als je nagels/vingers warm zijn veranderd het lakje is een witte kleur met holo glitters. Ook nu is het lakje nog steeds mooi dekkend en blijft goed zitten. Ik ben fan!

RT10 Roze/Wit 6ml €2,18


RT01 Zwart Wit

Het tweede lakje is dit diep zwarte lakje die kan veranderen in spierwit. Ook dit lakje is weer helemaal gevuld met holo glitters wat een gaaf effect geeft helemaal op de zwarte kleur. Dit lakje is zwart bij koude nagels/handen.

En wit bij warme nagels/vingers. Dit lakjes dekt net zo goed als de roze/witte en blijft ook net zo goed zitten. Ik ben gefascineerd door de kleurverandering en kan er wel naar blijven kijken.

RT01 Zwart/Wit 6ml €2,18


Heb je lange nagels? Dan krijg je bij warme vingers een mooi ombre effect omdat het topje van je nagel je vinger niet aanraakt en dus niet warm word. De lakjes zijn van goeie kwaliteit voor een lage prijs, de verzendtijd duurt wel lang, +/- een maand. Ik ben helemaal fan van de op temperatuur veranderende nagellak!


>>Lees ook: Born Pretty Chameleon<<

Wat vind jij van op temperatuur veranderende nagellak? Laak het weten hieronder in de reacties!

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *