Claire’s Blue Summer Nagellak

Geplaatst door

Claire’s is een hele leuke winkel, vol met sieraden, beauty spulletjes en assecoires! Wat Claire’s zo leuk maakt is dat ze spullen verkopen die je niet overal ziet, kleurrijk, vrolijk, alternatief, voor jong en oud en ook een plus punt: ze hebben vaak veel aanbiedingen! Dit keer heb ik twee zomerse blauwe lakjes gekocht bij Claire’s en getest voor jullie.


Blue Pastel Sand

Dit lakje heeft zoals de naam al zegt een zand effect, wel is het lakje daardoor een beetje klonterig en dik. Je moet meerdere lagen aanbrengen om dit lakje dekkend te krijgen wat niet veel goed doet voor het lakje. Ik had iets hogere verwachtingen bij dit lakje. Wel vind ik de licht blauwe kleur heel mooi en heeft het lakje een beetje een witte glans. Je kan je nagels een witte basiskleur geven zodat je met één laagje van de Blue Pastel Sand je nagels een mooi effect kan geven zonder dikke lagen ervan te moeten aanbrengen.

Blue Pastel Sand 10ml €4,99 €4,49


Shimmer Blue

Dit lakje heeft mij echt verrast! Ik heb mijn nagel een zwarte basiskleur gegeven voor ik de Shimmer Blue aanbracht, door de donkere basiskleur komt het lakje nog mooier uit. Het lakje heeft een heel mooi chrome effect, en veranderd in het licht in blauw, groen en paars. De Shimmer Blue heeft aan één laagje genoeg. Je kan dit lakje ook over een lichte basiskleur aanbrengen voor een subtieler effect. Een heel mooi lakje als je het mij vraagt.

Shimmer Blue 10ml €4,99 €4,49


>>Lees ook: Claire’s Mint Aztec Glitter Kunstnagels<

Ik ben heel blij met deze blauwe aanwinsten, de één net even wat beter dan de ander maar ze mogen er allebei zeker zijn.

Koop jij weleens nagel producten bij Claire’s? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *