De Afgelopen 3 Maand

Geplaatst door

Zoals jullie wellicht hebben gemerkt heb ik de afgelopen maanden weinig tot geen nieuwe blogs gepost. In de post van 27 juni (Beauty In A Bottle New Chapter!) kon je al lezen dat ik over ben gegaan naar youtube en het bloggen (zoals jullie gewend waren) stopte. Wel leek het mij leuk om jullie hier op de hoogte te houden als er een nieuwe video online staat, maar toch schoot dat er vaak bij in. Of ik hier regelmatig nog iets ga posten, af en toe een terugblik of dat dit de laatste post is weet ik nog niet…
Jullie kunnen Beauty in a Bottle natuurlijk volgen op instagram en abonneren op youtube, zo blijf je ook altijd op de hoogte van de nieuwste video’s.
Voor nu heb ik de video’s van de afgelopen 3 maand voor jullie op een rij gezet.


9 September:

Een Abstracte nail art met een matte top coat. Simpel en snel en toch een hele creatieve nail art.


16 September:

Een nail art die ik al vaker voorbij zag komen en graag zelf een keer wou proberen, de Brown Shell nail art. Door deze nail art ben ik bruine nagellak meer gaan waarderen dan ik daarvoor deed.


23 September:

Een nail art die ik heel anders in mijn hoofd had dan het uiteindelijk uitpakte was de Chrome Sun Nail art. Maar ondanks dat het niet werd zoals ik verwacht had verraste deze nail art mij wel. Ik krijg er zuid- afrikaanse vibes van, golden hour, warme zomer avonden…


30 September:

En toen ging de Donut glazed trend opeens rond, dankzij Hailey Bieber. De long lasting nail polish van Hema wordt een hype op tiktok en dus moest ik snel naar de winkel, de nagellak scoren en testen maar. Hoewel ik dit een prachtige lak vind gaf het mij toch net niet echt de donut glazed look waar ik op hoopte.


7 Oktober:

Met nail powder daarentegen kan je het effect wel krijgen, sterker nog, dit is de enige echte manier voor donut glazed nails. In deze video leg ik uit hoe je nail powder het beste kan gebruiken.


24 Oktober:

Pink Gellac kwam weer met een geweldige nieuwe collectie. Vijf prachtige kleuren die ik tot op de dag van vandaag nog veel gebruik. Voor de Merlot Red is een favoriet van mij.


28 Oktober:

Tijd voor halloween, en wat zeker niet kan ontbreken met halloween is natuurlijk een toffe nail art. Dit jaar ging ik voor een roze Frankenstein look.


4 November:

Door het heerlijke herfst weer kreeg ik helemaal zin om een herfstige nail art te maken.


22 November:

Één van mijn favorieten zijn toch wel de magnetic 3d nails. Het is niet moeilijk en geeft een heel gaaf diep effect aan je nagels. Hier moest ik natuurlijk een tutorial voor filmen zodat jullie dit thuis ook allemaal kunnen doen.


9 December:

Blies Pink Gellac ons daar even keihard weg mar de Radiance collectie! Twee lakjes met een geweldig reflective effect, een mooie petrol groene kleur, en groene glitter lak en een prachtige poeder roze kleur met shimmers. Ik ben nog steeds helemaal verlieft op deze collectie!


16 December:

De kerstdagen kwamen eraan, ik ben dol op kerst nail arts en vind het wat dat betreft jammer dat kerst maar twee dagen duurt. Dit jaar koos ik voor de Christmas Hat nail art. Een schattig kerst mutsje op de tip van de nagel.


28 December:

En dat was alweer het einde van 2022, afgesloten met een gouden firework nail art. Op naar een nieuw jaar, vol met nail art, swatches, tutorials en nog veel meer! Ik heb zin om nog veel meer video’s voor jullie te filmen, jullie reacties te lezen, jullie creaties te zien en te groeien. Een heel fijn 2023 Beauties!


>>Lees ook: How To Use (Pink)Gel(lac) Polish<<

Wat vind jij van deze nail art? Laat het weten hieronder in de reacties of op instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *