Devotion Kerstcadeau Nail Art

Geplaatst door

Benodigdheden: 
– Base coat (Pink Gellac Rubber Base)
– Primer (Pink Gellac Primer)
– Groene nagellak (Pink Gellac 309 Graceful Green)
– Gouden nagellak (Pink Gellac 311 Crushed Gold)
– Nail art penseel (Bol.com 20 delige set)
– Led/uv lamp (Pink Gellac LED Lamp)
– Top Coat (Pink Gellac Ultra Shine top coat)

Stap 1: Geef je nagels een goede primer en base coat, laat de basecoat 60 seconden drogen onder de led/uv lamp. Lak vervolgens de ringvinger nagel goud en de overige nagels donker groen, laat ook dit weer 60 seconden drogen onder de led/uv lamp.

Stap 2: Dip een nail art penseeltje in de gouden gellak en trek een schuine lijn over het midden van de middelvinger nagel.

Stap 3: Trek nog een gouden lijn iets boven de vorige gouden lijn, zorg dat er een kleine tussenruimte open blijft tussen de twee lijnen.

Stap 4: Laat de lijnen 60 seconden drogen onder de led/uv lamp.

Stap 5: Dip een nail art penseeltje in de groene gellak en trek een verticale lijn naast het midden van de ringvinger nagel en laat dit 60 seconden drogen onder de led/uv lamp.

Stap 6: Trek nu een horizontale lijn onder het midden van de nagel en laat ook dit 60 seconden drogen onder de led/uv lamp.

Stap 7: Teken met het nail art penseeltje en de groene gellak twee boogjes op de horizontale lijn, tegen de verticale lijn aan.

Stap 8: Teken als laatste nog twee slingerende lijnen onder de horizontale lijn tegen de verticale lijn aan. Laat het 60 seconden drogen onder de led/uv lamp.

Stap 9: Geef alle nagels nog een mooie laag gel top coat en je nail art is klaar.


>>Lees ook: Pink Gellac Devotion Collectie<<

Fijne feestdagen beauties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *