Douglas Spray Fixer

Geplaatst door

De Spray Fixer van Douglas laat je nagels sneller drogen. De Spray Fixer droogt en fixeert onmiddellijk de nagellak om een langdurige houdbaarheid en versterkte glans te garanderen. Toen ik dit product tegenkwam was meteen mijn nieuwsgierigheid getriggerd, ik moest het dan ook wel kopen om te testen voor jullie! Kan een spray je nagellak echt sneller laten drogen? En geeft de spray je nagels echt een mooie glans en langere houdbaarheid? Let’s test!

Douglas Spray Fixer 75ml €7,99

De spray is ongeveer ter grootte van een deodorant fles en bevat 75ml.  De verpakking ziet er strak uit met een mooie baby blauwe kleur. Op de achterkant van de fles staat de gebruiksaanwijzing en de ingrediënten. 

Ingrediënten:
– Butane
– Isobutane
– Propane
– Methylal
– Dicaprylyl Carbonate 

Breng de nagellak aan en wacht voor 30 seconden. Zorg dat er 30 centimeter afstand zit tussen de Spray Fixer en uw nagels. Spray vervolgens op uw nagellak en laat het één minuut intrekken.

De spray voelt een beetje koud aan maar niet onaangenaam. Je hoeft niet bang te zijn dat de spray op je vingers komt, hier merk je niks van en de spray plakt ook niet. Ik heb wel het idee dat de nagellak iets sneller droogde door de spray, maar ook met de spray moet je in totaal sowieso anderhalve minuut wachten en ook na die anderhalf minuut moet je je nagels nog even met rust laten voor de nagellak echt goed droog is. De nagels kregen wel een mooi glans laagje, maar dit kan wat mij betreft zeker geen topcoat vervangen.

Conclusie, een leuke spray die doet wat hij belooft. Wel zou ik toch liever normale top coat gebruiken en daarover eventueel een laagje spray aanbrengen. Instant droog zijn je nagels niet en een prachtige glans is het ook niet te noemen, wel drogen je nagels wat sneller en mocht je geen tijd hebben om uitgebreid je nagels te gaan doen is de spray een makkelijk uitkomst om de top coat te kunnen skippen. De spray heeft een fijne geur die niet extreem aanwezig is. 

Douglas Spray Fixer 75ml €7,99


>>Lees ook: <<

Zou jij deze spray gebruiken voor jouw mani/pedicure? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *