essence Peel-Off Base Coat

Geplaatst door

Peel-off base coat is inmiddels een bekend product, maar om een goede peel-off base coat te vinden is nog niet zo makkelijk. De vorige keer teste ik de UNT peel-off base coat, waar ik best tevreden over was, dit keer test ik de peel-off base coat van essence.

Het kwastje is dun en brengt daardoor wat lastiger aan, ook de lak zelf is aan de dunne kant. De lak voelt niet als lijm aan en ruikt ook niet zo, dat is dan weer positief.

Helaas was de peel-off niet zoals het moest zijn. Het bovenste lakje heb ik eraf proberen te halen zodra de lak droog was, dat werkte totaal niet. Het onderste lakje heb ik 24 uur laten zitten, hierdoor werkte het peelen wel beter maar niet zoals je verwacht bij een peel-off base coat. De lak kan je er niet in één keer af peelen waardoor je je nagel alsnog een beetje beschadigt. Als ik moet kiezen tussen de UNT en de essence peel-off base coat kies ik zeker voor de UNT, wel is de essence base coat een stuk goedkoper en we kunnen niet zeggen dat het totaal niet werkt. Voor een low budget peel-off base coat ben ik positief, maar wil je liever betere kwaliteit dan raad ik toch de wat duurde UNT peel-off base coat aan.


>>Lees ook: UNT Peel-off Base Coat<<

Wat is jouw favoriete peel-off base coat? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

  1. Pingback: PJR Care Nagellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *