Nagellak Trends Voorjaar 2020

Geplaatst door

Vorige week konden jullie zien welke nail art trends er op de planning staan voor het komende voorjaar, vandaag gaan we kijken welke nagellak we kunnen gaan inslaan! Donkere of toch lichte kleuren? met of zonder glitter? roze of toch blauw? Let’s take a look…


Blauw

Blauw gaan we dit voorjaar veel zien, niet alleen licht of donker blauw maar alle tinten blauw! Een frisse kleur, makkelijk te combineren en perfect voor het voorjaar.


Groen

Groen is een kleur waar je misschien wel snel aan denkt als je aan het voorjaar denkt. Het gras, de bomen, alles staat weer lekker in bloei… Die kleur nemen we mee op onze nagels. Zowel licht als donkergroene nagellak gaan het prima doen dit voorjaar.


Geel

Een trend die afgelopen voorjaar al een beetje om de hoek kwam kijken is de gele nagellak. Ook dit voorjaar doet geel weer mee, oker geel, een gele glans of knallende neon gele nagels. Dit voorjaar mag het!


Pastel

Pastel gaan we ook heel veel zien dit voorjaar. Niet alleen blauw en groen maar alle kleuren, zolang het maar pastel is. Een top trend voor het voorjaar als je het mij vraagt.


Oranje

Een kleur die we nog niet heel veel zien in oranje, maar dit voorjaar komt daar verandering in! Mooie lichte tinten oranje op je nagels, zacht, lief en vrolijk, iets wat goed bij het voorjaar past.


Nude

Nude nagellak zagen we dit najaar al veel en nemen we lekker mee naar het voorjaar. Nude nagels zien er netjes en verzorgd uit en passen bij elke outfit en elke gelegenheid.


Holo

Holografische nagellak kan natuurlijk altijd! Maar zeker in het voorjaar, met de zon, komt het holo effect heel mooi naar voren. Dus pak je holografische nagellak snel tevoorschijn, ga in de zon zitten, en geniet!


Matt & Glans

Dit voorjaar gaan we zowel voor matte nagels als voor top glans nagels! Twee uitersten van elkaar, maar we kunnen niet kiezen dus nemen ze lekker allebei mee. Ook kan je deze twee mooi combineren en er daardoor op een makkelijke manier een minimale nail art mee creëren.


>>Lees ook: Nail Art Trends Voorjaar 2020<<

Welke kleur is jouw favoriet? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *