Pink Gellac Amorous Red

Geplaatst door

De Rebellion collectie van Pink Gellac bevat 7 sprankelende kleuren. Met deze kleuren zal je eruit springen tijdens feestjes! Deze collectie bestaat uit een mix van klassieke en glamorous kleurtjes. Ik heb de 230 Amorous Red uit deze collectie gekocht en getest voor jullie.
Pink Gellac Amorous Red 15ml €15,00 €11,00

Pink Gellac Amorous Red is de ultieme kleur voor de feestdagen! De metallic finish van deze gel nagellak geeft de klassieke rode kleur een speelse twist! Zo belooft Pink Gellac.

En die belofte maakt Pink Gellac zeker waar, een prachtig klassiek rood lakje met een lichte metallic finish. Het lakje is perfect voor de feestdagen maar kan zeker ook alledaags gedragen worden. De Amorous Red brengt, zoals we gewend zijn van Pink Gellac, heel fijn aan en dekt al in één laag. Het is een gel lakje dus onthou dat je wel een UV/LED lamp nodig hebt.

Ik ben helemaal verlieft geworden op dit lakje. Wat een prachtige kleur en wat een top kwaliteit nagellak! Het lakje blijft lang (+/- 2 week) goed zitten en is makkelijk aan te brengen.

Pink Gellac Amorous Red 15ml €15,00 €11,00


>>Lees ook: Nagellak Trends Najaar 2019<<

Wat is jouw favoriete kleur van Pink Gellac? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *