Pink Gellac Boudoir Charm Collectie

Geplaatst door

Laat je verleiden door de romantische, warme kleuren van de Boudoir Charm. Deze collectie bevat vijf sprankelende kleuren, perfect voor wanneer je van glitz en glamour houdt! De collectie bevat veelzijdige kleuren, perfect voor elke gelegenheid. Een must have voor elke gellak liefhebber! Ik mocht deze vijf nieuwe kleuren voor jullie testen dus laten we snel gaan kijken.


304 Radiant White

Droom weg met de romantische Pink Gellac 304 Radiant White. Deze gellak kleur bevat minuscule glitters met een gouden sheen en zullen je nagels doen stralen! Ik was meteen om toen ik dit lakje zag, een kleur die je niet vaak ziet! Als ik de kleur zou moeten omschrijven zou ik zeggen: een crème witte kleur met subtiele gouden glitters erin. Bijzonder maar zeker niet overdreven, perfect voor elke gelegenheid.

Het lakje brengt fijn aan en dekt in slecht twee laagjes. Een lakje om verlieft op te worden en een kleur die zeker niet snel verveeld. Zowel in het najaar als in het voorjaar doet deze kleur het na mijn idee erg goed. 

Pink Gellac 304 Radiant White 15ml €15,00


305 Pearly Nude

De kleur die matcht bij elke huidskleur: Pink Gellac 305 Pearly Nude! Deze koele nude kleur bevat een subtiele parelfinish die je gellak manicure net dat beetje meer glam geeft. Een hele lieve zachte kleur die door de parelfinish toch heel bijzonder wordt. 

Ik denk dat deze kleur zeker wel aan mijn favoriete lijstje toegevoegd wordt. De parelfinish vind ik heel gaaf in combinatie met de roze nude achtige kleur. De kleur is perfect voor een verzorgde nagel look en past bij alle gelegenheden, huidskleuren en nagellengtes, kortom een kleur voor iedereen. Het lakje dekt heel goed in twee dunne laagjes en brengt fijn aan met de welbekende Pink Gellac kwastjes.  

Pink Gellac 305 Pearly Nude 15ml €15,00


306 Blissed Mauve

We zijn verliefd op deze vintage mauve tint! Pink Gellac 306 Blissed Mauve heeft een neutrale ondertoon en een creamy finish. You can’t go wrong with 306 Blissed Mauve! En daarin heeft Pink Gellac na mijn idee helemaal gelijk. Een top kleur die het altijd goed doet en ook een kleur die fijn werkt bij een nail art. 

Een mooie kleur die mij altijd een beetje aan ”vintage” doet denken. Een zachte warme kleur voor zowel het najaar als het voorjaar en die het bij veel huidskleuren matcht. Het lakje dekt erg goed en brengt gemakkelijk netjes aan. Een must have voor in jouw nagellak collectie. 

Pink Gellac 306 Blissed Mauve 15ml €15,00


307 Maroon Purple

Pink Gellac 307 Maroon Purple is een intens paarse gellak kleur met rode ondertonen en is net anders dan een klassieke bordeaux. Edgy en classy tegelijkertijd! Een kleur die wankelt tussen paars en rood en die je niet snel ergens anders tegen zult komen. 

Ik vind dit een hele mooie donkere kleur, zeker voor het najaar. Dit lakje kan zowel casual als bij een speciale gelegenheid gedragen worden, is netjes en stoer tegelijk en matcht bij iedere huidskleur. Zoek jij nog een donker gellak kleurtje? Dan is hier de perfecte match gevonden. Het lakje dekt heel goed en blijft (zoals alle Pink Gellac kleuren) 14 dagen lang zitten.

Pink Gellac 307 Maroon Purple 15ml €15,00


308 Dramatic Red

De wijnrode kleur van je dromen! Classy, mysterieus en bomvol rode shimmers; Pink Gellac 308 Dramatic Red mag dit seizoen niet ontbreken in jouw Pink Gellac stash! De shimmers zorgen voor een dromerige diepte in je nagels, ik kan er in ieder geval naar blijven staren. 

Een prachtige diep donkere kleur met een nog mooiere shimmer erin. Ik ben verlieft! Een kleur die matcht bij elke outfit en de koude dagen net even wat gezelliger en warmer maakt. Ook dit lakje dekt erg goed en brengt heel fijn aan. De shimmers zijn volop aanwezig zelfs in een dun laagje. 

Pink Gellac 308 Dramatic Red 15ml €15,00


Color Box Boudoir Charm

Ben je net zo verlieft geworden op deze vijf kleuren als ik en wil je alle vijf lakjes bestellen? Kies dan voor de Pink Gellac Color Box! Zo krijg je de hele collectie in een prachtige bijpassende box. De afbeelding in de box geeft precies het gevoel weer van de gallak kleuren. Zo wordt nagellakken nog meer een feestje.

Pink Gellac Color Box Boudoir Charm €75,00


>>Lees ook: Pink Gellac Island Waves Collectie<<

Wat is jouw favoriete gellak kleur uit de Boudoir Charm collectie? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *