Pink Gellac Blooming Gel

Geplaatst door

Creëer Unieke designs in een handomdraai met de nieuwe Blooming Gel van Pink Gellac. Marbles, bloemen en snakeprints zijn nu makkelijk zelf te maken. Laat jouw fantasie de vrije loop en maak moeiteloos de mooiste nail arts, met jouw favoriete Pink Gellac kleuren. Ik mocht de Pink Gellac Blooming Gel ontvangen en testen voor jullie en heb daarbij een 4 stappen tutorial gemaakt van de slangenprint.

Pink Gellac Blooming Gel 15ml €15,00

Stap 1: Breng een mooie laag base coat aan en laat dit 60 seconden uitharden. Breng na het uitharden van de base coat een Pink Gellac kleur naar keuze aan en laat ook deze uitharden in de LED lamp.

Stap 2: Breng een laagje Blooming Gel aan. Hard dit laagje nog niet uit!

Stap 3: Neem een Pink Gellac kleur naar keuze en laat dit in de natte Blooming Gel druppelen of teken een design met een penseel of dotting tool. Voor een slanger print trek je eerst een aantal streepjes boven elkaar in het midden van de nagel en vul je beide zijkanten op met kleine stippen. Wacht tot de gellac is uitgevloeid en het gewenste resultaat is bereikt. Laat dit 60 seconden uitharden in de LED lamp.

Stap 4: Breng als laatste stap jouw favoriete Pink Gellac Topcoat aan en laat ook dit weer 60 seconden uitharden in de LED lamp. En voilà je nail art is klaar!

Wat een gave toevoeging aan je Pink Gellac collectie is dit! Hoewel het even een beetje oefenen is krijg je de Blooming Gel snel onder de knie en kan je gave designs snel en makkelijk maken. Van rook tot marble je kan het helemaal naar je eigen smaak maken. De Blooming gel spreid de gellak helemaal uit waardoor er unieke vormen ontstaan op je nagel.

Ik ben heel enthousiast over de Pink Gellac Blooming Gel! Ben jij een nail art fan? Dan is dit product echt iets voor jou! Het maakt designs die je anders niet snel zelf kan maken, het geeft diepte in je gellak en heeft een betoverend effect. Met weinig tools een gave nail art maken, dat is wat de Blooming Gel doet.

Pink Gellac Blooming Gel 15ml €15,00


>>Lees ook: Pink Gellac Additional Favourites Box<<

Welk design vind jij het mooist? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *