Pink Gellac Cuticle Oil Almond

Geplaatst door

Dagelijkse verzorging van je nagelriemen met de Pink Gellac Cuticle Oil Almond zorgt voor een langdurig resultaat van je gel nagellak en stimuleert de groei van je nagels. De olie hydrateert de droge huid en zorgt voor een natuurlijke glans. De heerlijk ruikende Cuticle Oil Almond wordt snel opgenomen en bevat hydraterende ingrediënten met toegevoegd amandelextract. Breng de olie dagelijks aan op de nagels van je handen en voeten. Met de brush-on applicatie doe je dat precies en heel eenvoudig! Ik mocht dit nieuwste product van Pink Gellac voor jullie testen en kan verklappen dat ik verrast ben.

Hoewel het idee van de geur van almond mij niet meteen aansprak kwam er plots een heerlijke geur naar boven toen ik het flesje opende. De geur is niet too much maar zeker wel aanwezig en heeft een heerlijke zachte amandel geur. Het flesje bevat 15ml en is transparant met een mooie roze sticker erop, aan de achterkant zit geen sticker, waardoor je gemakkelijk kunt zien hoeveel olie er nog in het flesje zit.

Het kwastje is iets steviger en smaller dan de gellak kwastjes van Pink Gellac, hierdoor breng je de olie gemakkelijk en precies aan op de nagelriemen rondom de nagels. Ook is de olie waterig waardoor je maar weinig nodig hebt voor het gewenste resultaat en zo lang kan doen met de cuticle oil. De eigenschappen Cuticle Oil zijn: Hydraterende formule met amandelextract – Bevordert langdurig resultaat van je gel nagellak – Perfect voor droge nagelriemen – Conditioneert en hydrateert – Stimuleert de nagelgroei – De olie wordt snel opgenomen.

Een fijne verzorgende nagelriem olie met een heerlijke geur waar je heel lang mee kan doen in een mooie verpakking. Kortom een echte must have voor je nagelverzorging!

Pink Gellac Cuticle Oil Almond 15ml €7,00


>>Lees ook: Pink Gellac Reviews<<

Wat zou jij graag willen zien/lezen op BeautyinaBottle.nl? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *