Pink Gellac Uncovered 7 Collectie

Geplaatst door

FALL in love met de nieuwe Uncovered7 collectie. Authentiek, oriëntaals en bijzonder – De nieuwe Uncovered7 collectie is eigenzinnig en uniek. Of je nu gaat voor glitters, shimmers of een creamy finish, de Uncovered7 collectie heeft het allemaal! Ook deze collectie is helemaal vegan. Ik mocht deze love collectie ontvangen en testen voor jullie, dus laten we snel gaan kijken!


329 Vanilla Cream

We kunnen de zoete vanille room bijna proeven bij het zien van deze zachte tint. De 329 Vanilla Cream is goed op te bouwen, dus of je nu gaat voor een milky look of een dekkend resultaat, de keuze is aan jou! De witte kleur uit de Uncovered7 collectie bevat een warme ondertoon en een creamy finish.

De lak heeft een prachtige wit crème kleurtje. Zoals je ziet op het kwastje is de lak niet meteen helemaal dekkend waardoor je de lak ook als een milky lakje kan aanbrengen. Met twee laagjes is de lak volledig dekkend.

Een prachtig kleurtje als je het mij vraagt. Net even wat warmer dan spier witte nagels en perfect voor elk moment en elk seizoen. Ook is de 329 Vanille Cream een perfecte kleur voor een nail art.

Pink Gellac 239 Vanilla Cream 15ml €15,00


330 Caramel Beige

We kunnen de 330 Caramel Beige niet weerstaan door zijn elegante look en creamy textuur. Een warme, universele nude kleur met een vleugje roze die bij elk huidtype past. De nude kleur uit de Uncovered7collectie bevat een warme ondertoon en een creamy finish.

De lak van Pink Gellac vind ik heet fijn werken, niet te dik en niet te dun, hierdoor brengt de lak erg fijn en nauwkeurig aan en kan je zelf de juiste dekking bepalen.

330 Caramel Beige is een prachtige nude tint met een bruine ondertoon, ik denk dat deze kleur vooral erg mooi staat op een donkerdere huid tint maar ook op een lichte huid tint doet de lak het goed. De kleur heeft een fijne herfst sfeer en is ideaal om in een nail art te gebruiken. Een kleur die je niet vaak ziet, maar die het zeker goed doet.

Pink Gellac 330 Caramel Beige 15ml €15,00


331 Copper Gold

De gecrushte glitters in deze kleur geven je nagels een platina look en tillen je nail-game naar een hoger niveau. Met de 331 Copper Gold stralen je nagels meer luxe uit als ooit tevoren! De gouden kleur uit de Uncovered7 collectie bevat een warme ondertoon en een glitter finish.

Mag ik even een momentje voor deze glitter overload? Wauw wat een magie komt er tevoorschijn zodra je het potje open draait. De kleur is prachtig koper goud en de glitters zijn volop aanwezig.

Wauw wauw wauw! Absoluut mijn nieuwe favoriet! Wat een prachtige kleur, bomvol glitter en een top dekking. Ik ben (zoals je merkt) super enthousiast over de 331 Copper Gold, maar hier kan je toch ook alleen maar verlieft op worden? De glitters steken niet uit, dekken goed en geven niet af. I love it!

Pink Gellac 331 Copper Gold 15ml €15,00


332 Sangria Red

Proost op deze rijke, donkerrode tint met diepbruine ondertonen en een creamy finish. Wij raken elke keer weer verleid door deze kleur! Maak je klaar voor zwoele nachten met de 332 Sangria Red. De rode kleur uit de Uncovered7 collectie bevat een warme ondertoon en een creamy finish.

De kwastjes van Pink Gellac zijn plat met aan de onderkant een mooie bolling, hierdoor breng je de lak gemakkelijk heel nauwkeurig aan op de nagels.

Een prachtige kleur voor het najaar. Ik ben dol op donker paarse kleuren in de herfst en winter. Dit lakje heeft een mooie dekking waarmee je kan met meerdere lagen je eigen dekking kan bepalen. Het lakje brengt fijn aan en geeft een mooi diep effect.

Pink Gellac 332 Sangria Red 15ml €15,00


333 Oriental Spice

Met de gedachte bij geroosterde kruiden, hebben we wat sprankeling toegevoegd aan deze donkere tint. Laat je betoveren door de 333 Oriental Spice. De bruine kleur uit de Uncovered7 collectie bevat een warme ondertoon en een frosted finish.

Wat een diepte zit er in dit lakje. Door de glitters krijgt de lak een dieper gevoel en net even dat beetje extra.

Ik ben dol op lakjes die waar een glitter of spark in zit, deze kleur is dan ook een perfecte toevoeging aan mijn collectie. De kleur is perfect voor het najaar, de glitters maken het lakje uniek en herfstig. Ik vind de gouden glitters in combinatie met de prachtige donker paarse kleur echt een top combinatie!

Pink Gellac 333 Oriental Spice 15ml €15,00


De Uncovered 7 collectie bevat prachtige uiteenlopende tinten met creamy finish én glitters! Ik ben dol op de Uncovered collecties en ook deze keer stelt Pink Gellac mij weer niet teleur. Uncover collecties hebben meestal wat zachtere, nude/make-up achtige tinten en kunnen op elke gelegenheid gedragen worden.
Wil je alle vijf de kleuren bestellen? Kies dan voor de Uncovered 7 Color Box en ontvang de vijf kleuren in deze prachtige collectie box voor €75,- (klik hier).


>>Lees ook: Pink Gellac Uncovered 6 Collectie<<

Welk lakje uit de Uncovered 7 Collectie is jouw favoriet? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *