Pink Gellac Nude Pink, Cherry Pink & Army Green

Geplaatst door

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik behoorlijk fan geworden van Pink Gellac, door de hoge kwaliteit van de lak en door de prachtige kleuren. Ik kreeg een heel leuk pakketje binnen van Pink Gellac, een box met drie prachtige lakjes! De 115 Army green, 262 Cherry Pink en de 251 Nude Pink. Natuurlijk heb ik deze drie lakjes geswatcht voor jullie en mijn bevindingen en mening hierover gegeven. 


251 Nude Pink

Net als de Sparkling Nude hoort ook de Nude Pink in de prachtige Uncovered4 collectie. De Pink Gellac 251 Nude Pink is een nude roze kleur met een warme ondertoon. De Nude Pink is te combineren met elke kleur voor een classy look! 

Het lakje dekt volledig in twee laagjes, brengt fijn aan en blijft tot wel twee weken zitten! Ik ben helemaal verlieft op dit kleurtje, het is echt een kleur die je altijd en overal bij kan dragen en niet snel verveeld. 

251 Nude Pink 15ml €15,00 €11,00


262 Cherry Pink

De Pink Gellac 262 Cherry Pink hoort bij de Fantasy collectie. De Fantasy collectie bevat zes kleuren die ieder moment van het jaar hip zijn en waarin je je fantasie kan laten spreken. De 262 Cherry Pink is een mooie mix tussen rood en roze. Met deze kleur ben je klaar voor het voorjaar, maar je kan hem natuurlijk ook dragen tijdens het najaar. De Pink Gellac 262 Cherry Pink geeft jou mooie klassieke nagels die geschikt zijn voor elke gelegenheid. 

Hoewel ik helemaal niet vaak felle/neon kleuren draag ben ik toch enorm positief verrast door dit lakje. Het is echt een mix van roze en rood, knallend en toch klassiek, een prachtige combinatie. Het lakje dekt al in één laag! En ook dit lakje blijft weer tot twee weken goed zitten. 

262 Cherry Pink 15ml €15,00 €11,00


115 Army green

Pink Gellac 115 Army Green is een legergroene gellak waarmee je prachtige gelakte nagels creëert. De Army Green Pink Gellac 115 is perfect voor het maken van nail arts met gellak. Het lakje is, zoals de naam al zegt, leger groen en heeft een prachtige subtiele gouden glans erin. 

Ik vind dit een perfect kleurtje voor het najaar en dan met name de herfst. Een heel mooi lakje die je collectie zeker positief aanvult. Het lakje dekt net als de Nude Pink volledig in twee lagen en blijft zoals alle Pink Gellac lakjes twee weken goed zitten. 

115 Army Green 15ml €15,00 €11,00


De lakjes zijn gel lakjes dus onthoudt dat je wel een UV/LED lamp nodig hebt om de nagellak te laten drogen. Op de site van Pink Gellac staat stap voor stap uitgelegd hoe je de lakjes aan moet brengen om ze tot twee weken chip vrij en mooi op je nagels te houden (klik hier). Ook vind je daar nog veel meer tips en tricks en natuurlijk het complete Pink Gellac assortiment. 


>>Lees ook: Pink Gellac Amorous Red<<

Wat is jouw favoriete Pink Gellac kleur? Laat het weten hieronder in de reacties!3 reacties

  1. Wat een prachtige kleuren! Ik vind vooral army green heel speciaal vanwege de gouden shimmer. Mijn favoriete Pink Gellac kleur is salmon en is een super mooie koraal kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *