Pink Gellac Safari Collectie

Geplaatst door

Ontdek de kleuren uit de Pink Gellac Safari collectie. Deze collectie bevat vijf veelzijdige kleuren, ieder uniek in zijn soort. Ga je voor de okergele tint of tover je jouw nagels om met de avontuurlijke kaki kleur? Laat je verwonderen door deze kleuren, geïnspireerd op een reis naar het verre zuiden. De kleuren zijn goed met elkaar te combineren om een beestachtige nail art mee te creëren! Ik mocht deze gave collectie ontvangen en testen voor jullie dus let’s take a look…


314 Lion Yellow

Take a walk on the wild side met de langverwachte okergele kleur: 314 Lion Yellow. Deze kleur heeft een rijke textuur en zorgt voor een prachtig, egaal resultaat. De okergele kleur heeft een krachtig karakter, afkomstig van de koning der dieren. Niet voor niets verdient de 314 Lion Yellow haar sporen met deze fenomenale kleur.

Het lakje heeft een prachtige okergele kleur en dekt al in slechts één laagje. De kleur is ideaal om te gebruiken voor een nail art maar is ook een prachtige kleur voor het voorjaar.

Hoewel ik geel vaak een lastige kleur vind voor nagellak vind ik dit een hele mooie gele lak. De lak heeft een warme tint, een mooie egale dekking en zal ik zeker dragen in het voorjaar.  

Pink Gellac 314 Lion Yellow 15ml €15,00


315 Camel Gold

Waan je in de Sahara met de 315 Camel Gold, dankzij de warme ondertoon en de creamy finish. De grootste woestijn ter wereld inspireerde ons tot het creëren van deze intense kleur. De 315 Camel Gold zorgt voor een adembenemende look op jouw nagels, die je direct in extase brengt.

Een hele gave kleur die je niet vaak ziet! Het is niet geel, niet bruin, niet oranje, Camel Gold is inderdaad de enige term die ik deze kleur kan geven. Een mooi lakje met een goede dekking die erg fijn aanbrengt.

Niet alleen voor een nail art vind ik dit een ideale kleur, ook voor de lente en de herfst vind ik dit een hele mooie kleur! Een warme kleur waar je zowel zonnige lente vibes al koele herfst vibes van krijgt. 

Pink Gellac 315 Camel Gold 15ml €15,00


316 Jungle Green

Expeditie droomnagels! De 316 Jungle Green is een donkere kaki kleur die je nog niet eerder hebt gezien. Je blijft maar staren naar deze wildlife kleur; Fris, levendig en uniek. Lak jouw nagels in de meest avontuurlijke kleur uit de Safari collectie; de 316 Jungle Green.

Het lakje brengt heel fijn aan, heeft een goede dekking en een prachtige donkere kleur. Als je aan Safari denkt kan dit kleurtje toch zeker niet missen. 

Ik heb veel donker groene en leger groene nagellak voorbij zien komen maar niks kan tippen aan deze Jungle Green! Een prachtige donker groene kleur waar ik persoonlijk erg blij van wordt.   

Pink Gellac 316 Jungle Green 15ml €15,00


317 Star Sky Black

Sit back and relax met de 317 Star Sky Black en verdwaal in een betoverende sterrenhemel. Deze edgy kleur bevat duizenden mini shimmers, die niet alleen prachtig schitteren in het maanlicht, maar ook op jouw nagels.

Zodra je het potje opendraait verdwaal je al in die diepte van de Star Sky Black door alle shimmers! De lak heeft een geweldige dekking en brengt daardoor erg fijn aan.

Ik ben helemaal verliefd, wat een mooie diepe kleur is dit. De mini shimmers geven je echt het idee van een sterrenhemel maar het is niet te overheersend. Een hele mooie kleur die ik zeker veel ga dragen.

Pink Gellac 317 Star Sky Black 15ml €15,00


318 Savanna Beige 

318 Savanna Beige laat je aan een stijlvolle safari denken. Geïnspireerd door de laatste trends zit je helemaal goed met deze beige gellak kleur. Droom direct weg naar een warmere oorden, bij het zien van de nieuwe 318 Savanna Beige.

Een prachtige beige met een donkere/warme tint. Het lakje dekt heel goed en brengt dankzij de kwastjes van Pink Gellac heel fijn aan. 

Yes! Een beige lak met een donkerdere tint! Iets wat na mijn mening nog te weinig te krijgen is, voor mensen met een donkere huidskleur is dit een prachtige kleur. Maar ook mensen met een hele lichte huidskleur (zoals ik) kunnen dit lakje prima hebben. Een handige kleur voor een nail art maar ook zeker een warme kleur om zo te dragen. 

Pink Gellac 318 Savanna Beige 15ml €15,00


Vijf verschillende kleuren met allemaal hun eigen unieke karakter. Van Oker geel tot een donkere sterrenhemel, deze collectie heeft het allemaal. Wil je alle vijf de kleuren bestellen? Kies dan voor de Safari Color Box en ontvang de vijf kleuren in deze prachtige collectie box voor €75,- (klik hier). 


>>Lees ook: Pink Gellac Devotion Collectie<<

Wat is jouw favoriet uit deze collectie? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *