Pink Gellac Rubber Base

Geplaatst door

Nieuw! Pink Gellac Rubber Base, een waterbestendige base coat met hoge viscositeit. Deze flexibele rubberen base coat geeft extra stevigheid aan slappe broze nagels. De dikkere substantie zorgt voor een mooie egale nagel zonder oneffenheden. Door de duurzame eigenschappen is het gebruik van primer niet noodzakelijk, bij stevige nagels met optimale hechting, waardoor afweken nog sneller gaat. Geniet tot wel 3 weken van je prachtig gelakte nagels met de Rubber Base van Pink Gellac. Dat is wat Pink Gellac ons belooft met deze nieuwe rubber base. Ik mocht de rubber base testen dus laten we snel kijken naar mijn ervaring met de Pink Gellac Rubber base.

Pink Gellac Rubber Base 15ml €15,00

De rubber base is misschien iets dikker dan je gewend bent maar nog vloeibaar genoeg om een mooi dun laagje te kunnen aanbrengen. Het kwastje heeft de kwaliteit zoals elk lakje van Pink Gellac dat heeft. Een mooi plat kwastje met een ronding aan de onderkant.

Hoe moet je de rubber base gebruiken voor het beste resultaat?
Ruw je nagels op met de Polijstblok en maak deze vetvrij met de Cleaner, breng een dun laagje aan van de Pink Rubber Base en hard deze 60 seconden onder de LED lamp uit. Breng je favoriete Pink Gellac Nagellak Kleur aan en sluit af met onze Ultra Shine. Op deze manier blijven je nagels 2 tot 3 week lang mooi.

Ik vind dit een hele fijne base coat! Het voordeel vind ik dat je geen primer meer nodig hebt en dat het de nagels mooi egaal maakt. Ik was bang dat de rubber base heel dik zou zijn maar dat viel mij reuze mee. Wil je een goede base coat? Dan raad ik zeker de Pink Gellac Rubber Base aan!

Pink Gellac Rubber Base 15ml €15,00


>>Lees ook: Pink Gellac Felicity Collectie<<

Heb jij de nieuwe Pink Gellac Rubber base al in huis? Laat ons weten wat jouw ervaring ermee is hieronder in de reacties!

Eén reactie

  1. Hier zit de Pink Gellac incl rubber base nu anderhalve week op mijn nagels, en behalve een klein uitgroei randje is er nog niets wat laat zien dat dit geen ‘vers gelakte’ nagels zijn.
    Als het verwijderen ook nog wil lukken, heeft PG mij binnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *