Pink Gellac Uncovered 5 Collectie

Geplaatst door

Als het gaat om gel lak kies ik het liefst voor nude tinten, de Uncovered 5 collectie van Pink Gellac sluit hier perfect bij aan. De Uncovered5 collectie bevat 5 prachtige neutrale kleuren. Van licht roze tot en met een unieke mauve kleur, de nieuwe kleuren passen bij elke outfit en huidtype. Nog niet helemaal toe aan de donkere winter nagels? Dan is deze collectie precies wat jij zoekt.


274 Pale Pink

De Pale Pink is een prachtig licht baby roze lakje en ik denk dat dit ook meteen mijn persoonlijke favoriet is uit deze collectie.

De lak is iets dikker dan normale nagellak, is de lak echt iets te dik voor jou? Hou het gesloten potje dan even onder warm water, zo word de lak iets dunner.

Het lakje dekt in twee lagen volledig en blijft twee weken lang chip vrij zitten.

274 Pale Pink 15ml €15,-


275 Fresh Pink

De 275 Fresh Pink is een mooie roze kleur met een warme ondertoon. Perfect te combineren met zowel een stoere als een nette outfit.

Ook dit lakje is iets dikker dan je misschien gewend bent bij normale nagellak. Ik vind dit persoonlijk wel fijn lakken.

Het lakje dekt al in één laag en blijft twee weken lang goed zitten.

275 Fresh Pink 15ml €15,-


276 Powered Mauve

Powdered Mauve is een zachte gel nagellak kleur met een paarse ondertoon. Door dat deze kleur een crème finish heeft kun je het gemakkelijk combineren met andere kleuren en gebruiken voor nail arts!

Dit lakje was bij mij niet zo dik als de andere lakjes. De kwastjes van Pink Gellac vind ik heel fijn werken doordat het twee platte kanten heeft en een bolling aan de onderkant.

Het lakje dekt in één laag maar kan prima een tweede laag hebben voor een nog betere dekking. Ook dit lakje blijft weer twee weken lang goed zitten.

276 Powdered Mauve 15ml €15,-


277 Neutral Lavender

Is lavendel kleur jouw favoriete gellak kleur? Dan is de 277 Neutral Lavender de perfecte kleur voor jou. De warme ondertoon van deze gel nagellak kleur zorgt ervoor dat je de kleur het hele jaar door kan dragen.

Dit lakje is ook weer een beetje dikker en prima dunner te krijgen onder een warme kraan, let er wel op dat je het potje goed afsluit voor je het onder de kraan doet.

Dit lakje dekt al in één laag volledig en blijf twee weken mooi en chip vrij zitten.

277 Neutral Lavender 15ml €15,-


278 Moody Mauve

Ben je opzoek naar een donker nude kleur met een creamy finish? Dan is Pink Gellac 278 Moody Mauve perfect voor jou! Deze kleur heeft een bruine ondertoon en kun je heel het jaar door dragen. 

Dit lakje is ook weer wat dikker en heeft net als alle lakjes het fijne kwastje waarmee je je nagels perfect kan lakken.

Het lakje dekt volledig in één laag en blijft net als alle Pink Gellac lakjes twee weken chip vrij zitten.

278 Moody Mauve 15ml €15,-


Ik vind dit een ontzettend mooie collectie! Vijf lakjes die je het hele jaar door bij elke gelegenheid kan dragen. Ze lakken fijn, blijven lang mooi zitten en zien er allemaal even vrolijk uit.

De lakjes zijn gel lakjes dus onthoudt dat je wel een UV/LED lamp nodig hebt om de lak te laten drogen. Op de site van Pink Gellac staat stap voor stap uitgelegd hoe je de lakjes aan moet brengen om ze tot twee weken chip vrij en mooi op je nagels te houden (klik hier). Ook vind je daar nog veel meer tips en tricks en natuurlijk het complete Pink Gellac assortiment.


>>Lees ook: Pink Gellac Nude Pink, Cherry Pink & Army green<<

Wat vind jij van de Pink Gellac Uncovered 5 collectie? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *