Pink Gellac V.I.P. 2 Collectie

Geplaatst door

Did somebody say PINK? De V.I.P. 2 collectie bevat vijf nieuwe iconische kleuren die je rechtstreeks naar Pink Heaven sturen! Bruisende neon tinten en zachte, gedempte kleuren: De V.I.P. 2 collectie is essentieel voor elke Pink Lover. Ik mocht deze love collectie ontvangen en testen voor jullie, dus laten we snel gaan kijken!


339 Ballerina Pink

Hopeloze aanbidder van minimalistische manicures? 339 Ballerina Pink is een neutrale kleur met een perzik kleurige gloed en is ook de perfecte tint om te gebruiken als basiskleur voor een French Manicure.

De lak is niet te dik en niet te dun, ook hebben alle lakjes weer de fijne vertrouwde kwastjes van Pink Gellac waarmee je de lak fijn en secuur aan kunt brengen.

De 399 Ballerina Pink heeft een subtiele parelmoer finish en een lichte dekking, voor een volledige dekking met je twee laagjes aanbrengen. De kleur is heel zacht en subtiel, iets waar ik persoonlijk erg van hou.

Pink Gellac 339 Ballerina Pink 15ml €15,-


340 Sweet Pink

Zacht en dromerig: deze woorden beschrijven 340 Sweet Pink perfect! Omarm de zoetheid van deze hemelse kleur. 340 Sweet Pink bevat koele ondertonen en een creamy finish.

Een heerlijke zoet roze kleur, ik krijg er al trek van! Maar helaas voor alle snoef fans onder ons is de lak niet eetbaar.

Een geweldige kleur voor de lente als je het mij vraagt. Ook een perfecte kleur om te gebruiken bij een nail art! Zoeter dan zoet is deze 340 Sweet Pink.

Pink Gellac 340 Sweet Pink 15ml €15,-


341 Watermelon Pink

Krijg alvast een voorproefje van komend seizoen met 341 Watermelon Pink: een verfrissende, juicy tint met een creamy finish.

Een prachtig knal roze kleurtje waar het water je van in de mond loopt. De lak dekt heel goed in slechts één laagje.

341 Watermelon Pink is ideaal voor een nail art of om zo te dragen in het voorjaar. Zowel in de lente als in de zomer doet deze kleur het erg goed.

Pink Gellac 341 Watermelon Pink 15ml €15,-


342 Ruby Pink

Spice it up met 342 Ruby Pink! Wij weten het zeker: 342 Ruby Pink wordt jouw volgende neon-favoriet! Breng deze intense kleur ook aan op je teennagels om je look compleet te maken.

De kleur is knal neon roze met een rode ondertoon. Dat maakt dat dit lakje net dat unieke heeft wat je niet vaak ziet in nagellak.

Een gave kleur voor een zonnige dag of een voorjaar party! Door de rode ondertoon is de lak net even wat donkerder dan de standaard neon roze lakjes. Ik vind dit een hele gave kleur.

Pink Gellac 342 Ruby Pink 15ml €15,-


343 Sapphire Pink

Wil je je manicure een boost geven met een beetje meer pit? De gedurfde 343 Sapphire Pink laat je nagels uitblinken met zijn paarse ondertonen en knallende effect.

Deze lak knalt nog net niet uit het potje! Wat een gave intense kleur is dit. De dekking is ook heel goed, slechts één laagje is al voldoende voor een volledige dekking.

Iemand vroeg om roze? Say hello to 343 Sapphire Pink! Een felle kleur, perfect voor een dagje strand, een festival of een nail art. Met dit lakje kan je alle kanten op en de zon gaat er vanzelf wel van schijnen.

Pink Gellac 343 Sapphire Pink 15ml €15,-


Colour Box

De V.I.P. 2 collectie bevat vijf totaal verschillende roze lakjes met allemaal hun eigen unieke eigenschap. Van nude roze tot neon roze, met deze collectie ben je helemaal klaar voor het voorjaar. De lakjes hebben een goede dekking en blijven tot 14 dagen zitten.
Wil je alle vijf de kleuren bestellen? Kies dan voor de V.I.P. 2 Color Box en ontvang de vijf kleuren in deze prachtige collectie box voor €75,- (klik hier).


>>Lees ook: Pink Gellac Luminous Collectie<<

Wat vind jij van deze collectie? Laat het weten hieronder in de reacties of op instagram!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *