Preview: Catrice Herfst/Winter 2019

Geplaatst door

één van mijn favoriete berichtjes kwam weer binnen, de nieuwe collectie van Catrice voor het komende najaar is bekend! Een collectie bomvol gave producten. Ik heb alle nieuwe nagel producten van Catrice voor jullie op een rij gezet.


Gold Effect Nail Polish
Wat denk je ervan om een beetje glamour toe te voegen aan je nagels? Deze nieuwe lijn effectlakken geeft beauty addicts de mogelijkheid prachtige nagels te creëren met een luxueus glinsterend effect. De lijn bestaat uit acht kleuren met twee verschillende effecten – kleur op kleur en meerkleurig met goud, allemaal met een licht reflecterende en glanzende finish. Dankzij het waaiervormige kwastje is de lak eenvoudig aan te brengen, waarbij twee dunne laagjes volledige dekking geven. 

Adviesprijs € 3,59


Iron Strength Hardening Nail Polish

Deze innovatieve en vegan nagellak-lijn versterkt de nagels met de hulp van krachtige mineralen. Het mineralencomplex bevat zink, magnesium, silicium, ijzer en koper. 82% van de consumenten bevestigt dat hun nagels harder en minder breekbaar waren na slechts 1 week!* Hoe gebruik je het? Breng twee dunne laagjes aan, verwijder voorzichtig na drie of vier dagen en breng de lak opnieuw aan. Doe deze kuur minimaal eens per week. 

Adviesprijs € 3,59 

*Zelf-evaluatie onder 50 vrouwen bij gebruik twee keer per week. 


Nail Oil & Neoprene Matt Top Coat

Nail Oil
Het perfecte product om je nagels en nagelriemen thuis of onderweg een kleine spabehandeling te geven. De olie bestaat uit 98% natuurlijke ingrediënten zoals monoi- en kokosolie en heeft een aangename geur. De niet-plakkerige formule is extreem rijk en vegan en is zowel op gelakte als niet gelakte nagels te gebruiken. 

Adviesprijs € 3,59

Neoprene Matt Top Coat

Een warm welkom voor het nieuwste familielid in de Catrice Top Coat lijn: de Neoprene Matt Top Coat! Eenmaal aangebracht op gelakte nagels heeft dit product een semi-matte soft touch finish. De melkachtige, transparante en sneldrogende formule is vegan en langhoudend. Het waaiervormige kwastje maakt het aanbrengen supereenvoudig.. 

Adviesprijs € 2,99 


>>Lees ook: 5 Favoriete Lente Lakjes 2019<<

Ik ben super enthousiast over deze nieuwe collectie! Prachtige warme herfst en winter kleuren met mooie effecten en een collectie met de nadruk op verzorging en mooie sterke nagels. Een mooi vooruitzicht wat de koude dagen stukker leuker gaan maken.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *