Preview: Catrice Lente/Zomer 2021

Geplaatst door

Nieuw beauty jaar? Nieuwe beauty trends! De Catrice update van de Lente/Zomer 2021 verwelkomt nieuwe beauty routines, speelt in op het groeiende verlangen naar gemoedsrust en laat ons trouw blijven aan onszelf op het gebied van self-care en authenticiteit. En dit allemaal zonder innovatieve formules, frisse kleuren en spannende texturen op te geven! Vanaf 1 maart liggen de nieuwe producten van Catrice in de winkels. Laten wij nu alvast een kijkje nemen.


Stronger Nails Strengthening Nail Lacquer

Stronger Nails Strengthening Nail Lacquer de 2-in-1 oplossing voor broze, zachte nagels! De vegan Stronger Nails Lacquers versterken de nagel met de hulp van een mineralen complex met zink, magnesium, silicium, ijzer en koper. 82% van de consumenten bevestigt dat hun nagels al na slechts een week harder en minder breekbaar zijn geworden. Dit is hoe het werkt: breng de nagellak aan, verwijder voorzichtig na drie tot vier dagen en breng opnieuw aan. Herhaal de behandeling voor ten minste een week. De lijn is verkrijgbaar in 10 tinten die alle een zeer hoge dekking hebben, met subtiele en felle kleuren, zodat elke nagel-lover gegarandeerd haar perfecte kleur en versterkende match vindt. 
Adviesprijs €3,59 


Express

Express Quick Dry Drops Stil zitten voor meerdere minuten terwijl je nagellak opdroogt? Dat is nu helemaal voorbij! De vegan Express Quick Dry Drops zijn een must-have voor een snellere nagelroutine. Wanneer de nagellak aangebracht is, plaats je één druppel van de siliconenvrije formule op elke nagel om de droogtijd in te korten. Amandel-, macadamia- en kukui-notenoliën verzorgen de nagelriemen en transformeren de manicure in een home spa ervaring.
Adviesprijs €3,59 

Express Spray On Base Coat Nailed it! Deze innovatieve spray in een kwalitatieve, glazen flacon brengt de manicure naar een heel nieuw niveau. Hoe? Zodra van een afstand van ten minste tien centimeter op elke individuele nagel is gesprayd, droogt de vegan, transparante Express Spray On Base Coat op in slecht 40 seconden (streepvrij!). Tegelijkertijd verzorgt het de nagels en nagelriemen met zonnebloemolie, vitamine E en glycerine. Er is geen makkelijkere of snellere manier om de nagels te preppen, te beschermen tegen verkleuring en ze klaar te maken voor de favoriete kleur nagellak. 
Adviesprijs €3,89 


Naam

Perfecting Gloss Nail Lacquer De no-make-up look voor de nagels – voor als je haast hebt of niet echt een geboren nail artist bent. De licht melkachtige nagellak met een delicate touch van roze is gemakkelijk aan te brengen, tolereert kleine foutjes in de nagellak, licht de nagels zichtbaar op en geeft ze een supergladde, glossy finish. De toegevoegde vegan keratine staat bekend om het versterken van zachte nagels. Zeer fijne, gouden pareltjes laten de nagels zacht glinsteren in het licht. 
Adviesprijs €2,99 

Power Nail Hardener Treatment Deze ultrasterke, vegan nagelverharder is letterlijk een absoluut power product. Het vormt een beschermend laagje, verzegelt het nageloppervlak, versterkt de nagels en maakt ze steviger. 90% van de testers bevestigt dat hun nagels harder en sterker zijn na het aanbrengen. Ze stellen ook dat hun nagels minder snel afbreken en er beter en gezonder uitzien. Om dit te bereiken breng je de nagellak twee keer per week aan. De transparante formule kan ook als een base coat worden gedragen onder de kleurnagellak. 
Adviesprijs €2,99 

Gel Refill Nail Coat Ze zien er misschien perfect uit na een professionele manicure, maar slechts een korte tijd later is het daar: de overgang tussen de gel- en natuurlijke nagels. De Gel Refill Nail Coat is nu verkrijgbaar om de tijd tussen de volgende afspraak naar de nagelsalon te overbruggen, uit te stellen of om de gelnagel uit te laten groeien. De gelachtige textuur wordt aangebracht op het gat tussen de gelnagel en de nagelriem, kan opgebouwd worden in verschillende lagen en droogt snel. Maar de speciale vegan nail coat is ook geschikt voor natuurlijke nagels en creëert een fantastisch gel plumping effect, zodat de nagels net zo fris voelen en eruitzien als na een bezoek aan de nagelsalon. 
Adviesprijs €2,99 

Quick Dry Top Coat De Quick Dry Top Coat geeft de nagels een hoogglans glossy finish, verlengt de duurzaamheid van de nagellakkleur – en het beste van alles: het droogt supersnel op; binnen 40 seconden. Breng simpelweg een dun laagje van de vegan top coat aan over de droge nagellakkleur, wacht 40 seconden en de fris gemanicuurde nagels zijn klaar! 
Adviesprijs €2,99 


>>Lees ook: Preview: essence Lente/Zomer 2021<<

Kijk jij ook uit naar de nieuwe collectie? Wat is jouw favoriet van deze aanvulling? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *