Preview: Catrice Lente/Zomer 2022

Geplaatst door

Het is het beautyjaar 2022 en we krijgen geleidelijk steeds meer vrijheid in onze styling terug. Met de nieuwe CATRICE Update voor het Lente/Zomer seizoen van 2022 zijn we klaar voor unieke, intense nagels en richten we ons op relaxing en verzorging. De laatste tijd hebben we steeds meer aandacht besteed aan ons eigen welzijn – dat is waarom de vierde trend van Catrice dit seizoen ”Good for you” heet. De producten zijn niet alleen goed voor ons, maar tegelijkertijd ook goed voor de planeet! Let’s take a look.
Verkrijgbaar vanaf 28 februari 2022.


Neon Blast Nail Polish

Can’t take my eyes off you! Met de Neon Blast Nail Polish zijn je nagels gegarandeerd de ultieme blikvangers. De expressieve neonkleuren en de hoge gloss finish creëren een intense en langhoudende statement look met een wow-effect.
Adviesprijs €3,59 


Nail Repair

Nail Repair Nail Building Base Coat 
Droomnagels, we komen eraan! De Nail Repair Nail Building Base Coat is perfect voor een snelle en makkelijke thuismanicure. De basecoat kan aangebracht en gebruikt worden als een normale basecoat, maar het is ook een verzorgende nagelbehandeling. Volgens een externe studie bevestigt 84% hardere en sterkere nagels en 86% minder broze en beter uitziende nagels. 2 Het stimuleert natuurlijke nagelgroei en geeft nagels een algehele gezondere look.
Adviesprijs €3,59 

Magic Repair Nail Oil 
Abracadabra – prachtige nagels: de twee fases van de Magic Repair Nail Oil met verschillende kleuren verenigen zich om een effectieve nagelbehandeling te creëren en verzekeren een intensief nagelherstel met hun ingrediënten. De formule met 78% natuurlijke amandelolie bevat ook avocado-, macadamia- en arganolie samen met vitamine E. Aangebracht op de nagels biedt de nagelolie hydratatie, regenereert de nagels en verzorgt ze – voor natuurlijk prachtige nagels. It’s magic.
Adviesprijs €3,59 

Nail Repair Cuticle Remover 
Een thuismanicure moet zeker een nagelriemverwijderaar bevatten. De Nail Repair Cuticle Remover overtuigt met zijn 2-in-1 effectiviteit: snelle nagelriemverwijdering én verzorging voor beschadigde nagels en nagelriemen. De textuur is transparant, verzorgend met glycerine en aloë vera-sap en tegelijkertijd biedt het hydratatie. Op deze manier kunnen de nagelriemen snel, gemakkelijk en voorzichtig worden verwijderd.
Adviesprijs €3,59 


Top Coat

Longlasting Matt Top Coat 
De Longlasting Matt Top Coat geeft elke nagellak een ultra matte finish en verlengt daarnaast de houdbaarheid van de nagelstyling. Breng simpelweg de topcoat aan over een kleurnagellak – de transparante textuur droogt snel en geeft de look een buitengewoon, uniek mat effect.
Adviesprijs €2,99 

Maxi Stay Gel Top Coat 
Blijf nog even iets langer! Geen probleem met de nieuwe Maxi Stay Gel Top Coat. Het verlengt de houdbaarheid van nagellak en nailart tot wel 10 dagen. 3 Met zijn sterke gelfinish en vol effect verandert de transparante topcoat de nagels in ware blikvangers, beschermt ze en maakt ze extreem veerkrachtig.
Adviesprijs €3,59 


>>Lees ook: Preview: Catrice Herfst/Winter 2021<<

Wat vind jij van deze aanvulling op het huidige assortiment? Laat het weten hieronder in de reacties of op instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *