Preview: Essie Fall 2021 Collectie

Geplaatst door

De 2021 herfst collectie van Essie is geïnspireerd op een vrijdagavond garageband jamsessie. Rock deze nagellak met 6 diverse glamoureuze kleuren. Deze collectie brengt je terug naar jouw favoriete concert. De 6 kleuren gaan van paars tot goud met glanzende of glitter finish.
Essie goes vegan & 8-free!* Vanaf 2021 is essie nagellak vegan, in de formules worden vanaf heden geen ingrediënten of bijproducten van dierlijke oorsprong gebruikt.

*dit betekent dat de formule geen formaldehyde, formaldehydehars, dibultylftalaat, tolueen, xyleen, kamfer, ethyltosylamide en trifenylfosfaat bevat.


807 Off The Record

.Een diepe, bordeauxrode nagellak met roze ondertoon. Een prachtig lakje met heerlijke herfst vibes, maar ook een lakje die je eigenlijk het hele jaar door kan dragen. Een lieve warme en klassieke kleur in één.

Essie 807 Off The Record 14ml €10,19


808 High Voltage Vinyl

Een rockin’ warm onyx groene nagellak versterkt met verfijnde gouden parels. Een prachtige legergroene kleur die door de gouden parel glans je aan een vinyl stofje doet denken. Een heerlijke kleur voor het najaar als je het mij vraagt.

Essie 808 High Voltage Vinyl 14ml €10,19


809 My Happy Bass

Een okergele nagellak met limoengroene ondertoon. Een warm kleurtje perfect voor de herfst of voor een nail art.

Essie 809 My Happy Bass 14ml €10,19


810 Star Struck A Cord

Een diepe, aubergine paarse nagellak geharmoniseerd met verfijnde gouden parels. Deze warme kleur krijgt een extra diep effect door de gouden mini parelglans erin. Een mooie donkere kleur geschikt voor elke gelegenheid.

Essie 810 Star Struck A Cord 14ml €10,19


811 Sound Check You Out

Een lichtpaarse nagellak met lavendelkleurige koele ondertoon. Een hele mooie kleur voor een getinte huidskleur. De lak heeft het koele aspect van grijs en de warmte van paars.

Essie 811 Sound Check You Out 14ml €10,19


812 Feelin’ Amped

Een diepe, koningsblauwe nagellak. Een perfecte kleur voor een nail art! Maar ook een hele mooie kleur voor alledaags. Deze blauwe kleur is geschikt voor elk seizoen.

Essie 812 Feelin’ Amped 14ml €10,19


Een hele mooie speelse collectie die je de najaar vibes geeft maar waar we zeker geen najaars dip van krijgen. Echte rock kleurtjes die prima met elkaar te combineren zijn.


>>Lees ook: Preview: Live Love Polish Desiderium Collectie<<

Welke kleur is jouw favoriet? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *