PS… Almond Gloss Kunstnagels

Geplaatst door

Als ik in de Primark ben kan ik het nooit laten om een setje kunstnagels mee te nemen. Dit keer heb ik de PS… Almond Gloss Kunstnagels gekocht en getest voor jullie. De Almond Gloss kunstnagels kosten €1,50 en zijn verkrijgbaar bij Primark.

In de verpakking zitten 24 nageltjes 12 verschillende maten en een tube nagellijm. De nageltjes zijn allemaal genummerd wat het uitzoeken van de juiste maten een stuk makkelijker maakt.

Voor je de nagels gaat plakken moet je eerst passen welke nageltjes het beste op je eigen nagels passen. Bij mij kwam deze volgorde eruit. Doordat de nageltjes genummerd zijn hoef je steeds maar één nagel te passen en vervolgens het zelfde nummertje te pakken voor je andere hand.

De nagels hebben een mooie nude kleur en zijn een beetje transparant. De nagels zijn aan de lange kant en hebben zoals de naam al zegt een almond shape.

De nagels zijn makkelijk te knippen en vijlen als je de nagels toch korter of in een andere vorm wilt. Doordat de nagels een beetje transparant zijn zie je wel een beetje de lijm en/of luchtbellen door de nagels heen, het voordeel is dan weer dat je de nagels gemakkelijk kan lakken.
Ik vind het erg mooie en kwalitatief goeie kunstnagels, er is absoluut niet aan te zien dat de nagels slechts €1,50 kosten! De nagels passen mooi en zijn niet te dik en ook niet te dun.


>>Lees ook: 5x Favoriete Nagellak Najaar 2019/2020<<

Welk merk kunstnagels is jouw favoriet? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *