PS… Boogie Kunstnagels

Geplaatst door

De vierde Primark PS… kunstnagels review! en voorlopig even de laatste. Tot nu toe verschillen de kunstnagels van Primark best wel van elkaar, maar ben ik nog steeds erg positief over alle drie de setjes! Dit  vierde setje had mijn twijfels. De nagels zijn best lang en ik knip & vijl de kunstnagels meestal een stukje korter en ovaal, ik was bij dit setje bang dat de nagels niet mooi zouden blijven als ik ze zou vijlen… Let’s see!


In de verpakking zit, zoals bij alle setjes van Primark, een tubetje nagellijm (ik gebruik de nagellijm van essence) en 24 nageltjes in 12 verschillende maten. De nageltjes zijn niet genummerd wat jammer is want dan word de koppeltjes lastiger zoeken.

Voor je de nagels gaat plakken moet je eerst kijken welke nageltjes op je eigen nagels passen. Bij mij kwam deze volgorde eruit. Het was wat lastiger met passen, omdat de nagels niet genummerd waren en de nagels redelijk dik en dus minder flexibel zijn.

Eenmaal de nagels opgeplakt ging ik toch de gok wagen om ze te knippen (met een kunstnagel knipper) en vijlen. Dit ging verrassend genoeg heel makkelijk! en beschadigde de nagels niet. Hier was ik heel blij om, nu zitten de nagels voor mij fijner en vind ik ze mooier staan dan de stiletto vorm.

Ik ben enorm enthousiast over dit mooie setje! De nagels hebben een 3d patroontje en een mooie parel glans. De nagels zijn stevig en blijven goed zitten. Wel ontstonden er in de loop van de week wat kleine krasjes, maar dat is niet te voorkomen en viel ook niet op. Ik vind dit setje een dikke aanrader.
De PS… Boogie Kunstnagels kosten €4,- en zijn verkrijgbaar bij Primark.


>>Lees ook: PS… Marbling Kunstnagels<<

Wat vind jij van dit Boogie setje? en draag jij weleens kunstnagels? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *