PS… Python Kunstnagels

Geplaatst door

Yess het is weer tijd voor een kunstnagels review! En wel de PS… Python Kunstnagels. De Python Kunstnagels kosten slechts €2,00 en zijn verkrijgbaar bij Primark. 

In de verpakking zit een tubetje nagellijm en 24 nageltjes in 12 verschillende maten. De nageltjes zijn allemaal genummerd het uitzoeken van de goeie maten een stuk makkelijker maakt. 

Voor je de nagels gaat plakken moet je eerst even passen en meten welke nageltjes het beste op je eigen nagels passen. Bij mij kwam deze volgorde eruit. Doordat de nageltjes genummerd zijn hoef je steeds maar één nagel te passen en vervolgens het zelfde nummertje zoeken voor je andere hand, ideaal!


De nagels passen bij mij erg goed op mijn nagels en sluiten netjes aan op mijn nagelriemen. De nagels hebben een mooie nude kleur met een subtiele slangen (python) print erop met heel licht goud kleur erin verwerkt. De nagels hebben een sqaure stiletto vorm en zijn (voor mijn doen) redelijk lang. 

Je kan de nagels gemakkelijk knippen (met een kunstnagel knipper) en vijlen mocht je de nagels toch wat korter willen. De nagels zijn stevig maar toch makkelijk in vorm te vijlen. De nagels scheuren niet snel en zijn van goede kwaliteit.

Ik vind dit een dikke aanrader! De nagels zijn mooi en stevig de print is nu helemaal hot en door de nude kleur passen de nagels overal bij en dat voor een low budget prijs van slechts €2,-. 


>>Lees ook: PS… Metallic Nude Dream Kunstnagels<<

Draag jij weleens kunstnagels? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *