PS… Squareletto Matte Naked Kunstnagels

Geplaatst door

Het is alweer even geleden dat ik een kunstnagel review heb geplaatst, dus ik heb mooie kunstnagels gezocht om te testen voor jullie. Dit keer heb ik bij Primark deze PS… Squareletto Matte Naked Kunstnagels gekocht, de nagels kosten slechts €1,50(!) en zijn te koop bij Primark.

In de verpakking zit, zoals bij alle setjes van Primark, een tubetje nagellijm (ik gebruik de nagellijm van essence omdat die een kwastje heeft wat makkelijker is met aanbrengen) en 24 nageltjes in 12 verschillende maten. De nageltjes zijn allemaal genummerd het uitzoeken van de goeie maten een stuk makkelijker maakt.

Voor je de nagels gaat plakken moet je eerst kijken welke nageltjes op je eigen nagels passen. Bij mij kwam deze volgorde eruit. Doordat de nageltjes genummerd zijn hoef je steeds maar één nagel te passen en vervolgens het zelfde nummertje zoeken voor je andere hand.

De nagels passen mij heel goed en sluiten netjes aan. De nagels zijn zoals de naam al zegt zowel stiletto (lang) als square (plat aan de bovenkant). Je kan de nagels gemakkelijk knippen (met een kunstnagel knipper) en vijlen mocht je de nagels toch wat korter willen.
Ik vind dit een super mooi setje kunstnagels! Ze zijn heel mooi matt en voelen daardoor ook lekker zacht aan. Ook de kleur vind ik heel mooi en past bij veel huidskleuren. De nagels zijn enorm low-budget waardoor ik vaak mijn twijfels krijg over de kwaliteit, maar dat is bij dit setje niet nodig, want ondanks de lage prijs is de kwaliteit echt niet verkeerd.


>>Lees ook: PS… Boogie Kunstnagels<<

Wat vind jij van de kunstnagels van PS…? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *