Zilver Marble Nail Art

Geplaatst door

Marble nail art kan je op allerlei verschillende manieren maken, denk aan de water marble, marble vinyls, of zoals ik dit keer heb gedaan: met behulp van een stamper maar zonder stamping plate. Het is maar net wat jij het mooist vind en/of het fijnst vind werken. 

Benodigdheden:
– Base coat (UNT Peel-off Base Coat)
– Witte nagellak (essence 33 Wild White Ways)
– Groene nagellak (Essie 232 Stylenomics)
– Grijze nagellak (essence 29 Zero To Hero)
– Peel off Latex (Ebay Lulaa)
– Stamper (MoYou London Crystal Clear)
– Nagelfolie Zilver (Aliexpress)
– Nagelfolie lijm (Aliexpress)
– Top coat (Catrice 2-in-1 Base & Top Coat)

Stap 1: Begin door alle nagels een goeie base coat te geven. Lak vervolgens alle nagels wit (zodat de kleuren straks beter uitkomen) en laat alles goed drogen.

Stap 2: Terwijl de witte nagellak aan het drogen is, kan je de peel off latex rond de nagels aanbrengen. De latex is wit als je het aanbrengt en word transparant als het opdroogt. Hiermee kun je straks gemakkelijk alle nagellak rondom de nagel verwijderen/peelen.

Stap 3: Druppel de grijze, groene en witte nagellak op de door jou gekozen stamper, ik heb voor een transparante stamper gekozen zodat ik straks goed kan ziet of ik geen stukje nagel oversla.

Stap 4: Duw de stamper op de nagel, zorg dat de hele nagel bedekt word met kleur. Verwijder de peel-off latex van je nagel en werk met een beetje nagellak remover bij waar nodig. Herhaal deze vier stappen bij alle nagels en laat alles goed drogen.

Stap 5: Geef de nagel een mooie laag topcoat en laat de top coat goed drogen voor je verder gaat.

Stap 6: Als de top coat droog is knip je eerst tien reepjes nagelfolie. Daarna breng je random wat nagelfolie lijm aan op. Net als bij de peel-off latex is ook de nagelfolie lijm wit als je het aanbrengt en ”droog” als de lijm transparant is. 

Stap 7: Als je nagellijm helemaal transparant is geworden is het tijd om de nagelfolie aan te brengen. Zorg dat de glimmende kant van de folie naar boven wijst, en dep de matte kant op de nagellijm. Probeer dit stuk voor stukje te deppen zodat je folie speels op de nagel komt.

Stap 8: s de nagel folie na wens is aangebracht ben je nog een laagje top coat aan zodat de lijm niet meer plakt en je nail art één geheel wordt. 


>>Lees ook: Dreamer Nail Art<<

Werk jij graag met nagelfolie? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *