10x essence Shine Last & Go Gel Nail Polish

Geplaatst door

En daar zijn de dan! De eerste tien lakjes uit het nieuwe Last & Go assortiment van essence! Deze lakjes gaan de huidige the gel nail polish assortiment vervangen. Ik heb hier tien verschillende lakjes van Last & Go gescoord (bij Trekpleister voor €1,50 per stuk) en getest voor jullie. Na alle tien de lakjes geef ik mijn mening over de nieuwe collectie, zijn ze beter of minder dan de oude collectie? Let’s find out!


04 Millennial Pink

Een mooi licht baby roze lakje met een goede dekking. Ik ben dol op licht roze lakjes! Dus dit lakje is zeker welkom.


34 Mrs. Brightside

Neon geel! Een mooie knal kleur perfect voor de lente en zomer, of voor een toffe nail art. Hoewel ik niet vaak geel draag is dit toch een onmisbare kleur om te hebben als je van nail art houdt.


13 Legally Pink

Nog een neon kleur! Dit keer een neon roze. Een prachtige knal kleur die ik op het eerste oog niet snel zou kopen, maar eenmaal op de nagel toch een beetje verliefd op ben geworden. Met mooi weer is dit een top lakje!


14 Do You Speak Love?

Rood, een onmisbare kleur in elke nagellak collectie. Rood is altijd goed! Dit is een prachtig dekkend lakje die iets lichter uitvalt dan hoe het flesje eruit ziet.


21 Anything Goes!

Een knal kleur tussen roze en paars in. Ik vind dit een hele vrolijke kleur, hij valt iets donkerder uit dan op deze foto.


23 Party Time

Dit glitter lakje heb ik op een zwarte basislak aangebracht zodat je het effect goed kan zien. De glitters zijn paars blauw, maar op een zwarte ondergrond worden de glitters groen blauw! Hoewel dit lakje mij totaal niet aansprak, vond ik het zo op een zwarte nagel wel heel gaaf!


35 Take Me To Heaven

Baby blauw! Wauw een prachtig lakje die ook perfect te dragen is in de lente en zomer. Of in een nail art te verwerken. Het lakje past mooi bij de neon kleuren, maar op zichzelf kan dit lakje ook prima gedragen worden.


32 City Of Stars

Wauw, dit lakje verraste mij echt! De naam past perfect bij dit lakje, Alsof je naar een sterrenhemel kijkt met licht van de stad. Prachtig diep blauw met een licht glitter.


28 Razzle Dazzle

Ik word altijd blij van dit brons, goud, zilver achtige lakjes. Het heeft een rustige ondertoon, ziet er chique uit, en is net even anders dan gemiddelde lakjes. Ik vind dit een hele mooie kleur!


02 Crashed The Party?!

Holo glitter! Welke nagellak collectie is nou compleet zonder holografische glitters?! Ook bij dit lakje heb ik een zwarte basislak aangebracht zodat het effect duidelijker naar voren kwam. Het lakje zit bomvol glitters!


Dat waren alweer de eerste tien lakjes van de nieuwe Last & Go collectie! Over de kleuren ben ik super enthousiast! Wel hebben de lakjes twee lagen nodig om echt goed te dekken en trekt de nagellak zich een beetje terug als het droogt waardoor je een leeg randje nagel aan de bovenkant krijgt. Dat vind ik wel een nadeel, misschien komt het omdat het quick dry is (ja de lakjes drogen wel iets sneller) maar dan laat ik mijn nagels liever wat langer drogen dan dat het zich terug trekt. Ik heb de lakjes bij Trekpleister gescoord voor €1,50 per stuk (8ml), iets goedkoper dan de dan de oude, iets goedkoper dan de huidige the gel nail polish die €1,69 kosten. Ik ben niet teleurgesteld in de nieuwe lakjes, het zijn mooie kleuren, ze drogen snel, geven een gel effect, en brengen fijn aan. Alleen het terugtrekken is een min puntje.


>>Lees ook: 6x essence Shine Last & Go Gel Nail Polish<<

Heb jij al wat gescoord uit de nieuwe Last & Go collectie? Wat is jouw ervaring? Laat het weten hieronder in de reacties!

9 reacties

      1. Hi, een vraagje. Waarmee verwijder ik de lak? Kan het met reguliere nagellakremover of heb in zwaarder geschut nodig omdat het gellak is.

        1. Dat kan prima met gewone nagellak remover:) de lakjes zijn geen officiële gel lak die je onder een lamp moet houden, en dus net zo makkelijk te verwijderen als “normale” nagellak. Ik gebruik bijna altijd een Peel-off base coat zodat ik mijn nagels minder beschadig met remover;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *