CATRICE Hello Awesome

Geplaatst door

Hello Awesome! Het is weer tijd om Catrice lakjes te testen! Twee glitter lakes met een tekst erop die perfect naast elkaar passen. Van de flesjes word ik al heel vrolijk! maar word ik net zo vrolijk van de inhoud? Ik heb beide lakjes zowel op een witte basislak als op een zwarte basislak getest, zo kunnen we goed zien hoe de lakjes uit komen. De lakjes zijn verkrijgbaar bij Trekpleister, bevatten 10,5 ml en kosten €2,99 per stuk.


59 Keep Me – I’m Cute

De 59 Keep Me – I’m Cute is een wit zilver glitter lakje met een lichte holografische glitter erdoor. Op witte nagellak viel dit lakje mij een beetje tegen. De meeste glitters waren niet echt zichtbaar, en de zilveren glitters werden bijna grijze stipjes.

Op een zwarte nagellak vond ik dit lakje daarentegen top! De glitters springen eruit en er verschijnt een paars blauwe gloed over je nagel. Ik raad dus aan dit glitter lakje op een donkere basislak aan te brengen. Het lakje brengt fijn aan en geeft met één laagje al genoeg glitters af. Ook voel je de glitters niet zitten als je over je nagel aait, waardoor de glitters nu beter blijven zitten.

59 Keep Me – I’m Cute €2.99


62 I Love Being Yours

De 62 I Love Being Yours is een mooi nude roze glans lakje. Op de witte lak vond ik de glans heel subtiel maar erg mooi overkomen, je krijgt een beetje een parel effect op je nagel met een licht basiskleur.

Op de zwarte basislak kwam de glans lak paars oranje uit! Wel heel gaaf en een heel ander effect dan op een lichte basislak. Met dit lakje kan je dus alle kanten op!  Ook dit lakje brengt heel fijn aan en heeft aan één laagje genoeg.

62 I Love Being Yours €2,99


>>Lees ook: 10x essence Shine Last & Go Gel Nail Polish<<

Wat is jouw favoriete glitter nagellak? Laat het weten hieronder in de reacties!

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *