2018 Nail Art

Geplaatst door

2017 is bijna voorbij. Een jaar waarin veel is gebeurd, en het jaar waarin Beauty in a Bottle is geboren! Voor Beauty in a Bottle een jaar van opstarten, oefenen, leren, nieuwe lieve volgers en vooral van heel veel plezier! Ik zit vol met nieuwe ideeën en kan dan ook niet wachten om nog meer te leren en Beauty in a Bottle te gaan zien groeien.
Benodigdheden:

– Base coat (essence The Gel Base Coat)
– Zwarte nagellak (essence Black is back)
– Witte nagellak (33 Wild White Ways)
– Glitter nagellak (technic nail varnish carnival)
– Penseeltje (Nail Art Brush)
– Top Coat (essence The Gel Top Coat)

Stap 1:
Begin natuurlijk altijd met een goeie basecoat. Lak vervolgens alle nagels zwart, en laat dit goed drogen.

Stap 2:
Als de zwarte basislak droog is, lak je alle nagels met je glitter nagellak. Ik heb gekozen voor de technic nail varnish carnival, omdat dit lakje wat grotere glitters bevat waardoor je een confetti effect krijgt.

Stap 3:
Als de glitterlak ook droog is is het tijd om de cijfers op je nagels te schrijven. Ik heb hier een klein nagel penseeltje voor gebruikt, maar je kan ook een spelt of een satéprikker gebruiken. Je duim kan je gewoon leeg houden, of er een leuk vuurwerk effectje op maken. Laat alles weer goed drogen en breng vervolgens je top coat aan.

Op naar 2018!

>>Lees ook: Vuurwerk Nail Art<<

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor het volgen, de likes en de lieve reacties! Ik hoop in 2018 samen met jullie nog heel veel nail arts te maken en nog heel veel nieuwe producten te mogen testen.
Hele fijne jaarwisseling Beauty’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *