Sally Hansen Color Therapy

Geplaatst door

Iedere vrouw wil mooie verzorgde nagels, maar niet iedere vrouw neemt of heeft de tijd om haar nagels ook daadwerkelijk te verzorgen. Sally Hansen color therapy is een lijn met prachtige kleuren nagellak, en het mooie aan deze lijn is dat de nagellak niet alleen een mooi kleurtje geeft aan je nagels, maar ze ook nog eens verzorgt met Argan olie! De collectie bevat 38 verschillende basiskleuren, een top coat en een nail & cuticle oil. De Sally Hansen Color Therapy lakken hebben geen basislak nodig, aan een basiskleur en top coat heb je genoeg voor mooie en verzorgde nagels. Ik heb twee verschillende kleuren uit de Sally Hansen Color Therapy lijn aangeschaft en getest. Zowel de lakjes als de top coat kosten €11,21 & zijn verkrijgbaar bij bijvoorbeeld Kruitvat, Etos, bol.com en Douglas.


390 Slicks and Stones

Als we het over een eye catcher in de Color Therapy lijn hebben dan hebben we het wel over de 390 Slicks and Stones. Wat een prachtige kleur!

De 390 Slicks and stones is een donker paarse lak met lichte glitters die in het licht van goud naar licht paars overgaan.

De kwastjes van Sally Hansen vind ik ontzettend fijn werken! Het zijn dikke maar platte kwastjes met een mooie lichte ronding, waardoor je heel precies de nagellak aan kan brengen.

Een echte must have voor elke nagellak liefhebber!

390 Slicks And Stones 14,70ml €11,21


130 Therapewter

Metallic is weer helemaal terug! De 130 Therapewter is dan ook een perfecte nieuwkomer voor dit jaar.

Een prachtige zilveren kleur, met glitters die het doen lijken alsof er structuur in de nagellak zit.
De 130 Therapewter glanst heel erg mooi en ziet er chique uit.

Een groot voordeel van Sally Hansen vind ik de grootte en inhoud van de nagellakken. Waar een gemiddeld lakje 8ml bevat, bevat een Sally Hansen lakje 14,70ml Dat is bijna het dubbele!

130 Therapewter is echt een trendy verzorgende nagellak.

130 Therapewter 14,70ml €11,21


Ik ben enorm te spreken over de Sally Hansen Color Therapy lijn. De lakjes dekken heel erg goed, brengen makkelijk aan dankzij de fijne kwastjes, blijven lang zitten en verzorgen de nagels ook nog eens!


>>Lees ook: Pastel By Rimmel London<<

Wat is jouw favoriet uit de Sally Hansen Color Therapy lijn? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *