3x Favoriete Nagel Apps

Geplaatst door

racen, schieten, planten, make-up, shoppen… je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een app voor, zo ook voor nagels. Ik heb mijn drie favoriete nagel apps voor jullie op een (willekeurige) rij gezet. 


YouCam Nails

Een app die ik heel veel gebruik is YouCam Nails, met deze app kan je allemaal nail art designs ontwerpen, uit de losse pols, met stampels, stickers of diamantjes. 

De app heeft standaard designs die je kan gebruiken maar je kan ook helemaal je eigen design ontwerpen. Ik gebruik de app vaak om nail art te ontwerpen en vervolgens in het echt uit te werken. Ook kan je gemakkelijk kijken welke kleur combinaties mooi bij elkaar passen.

Als je klaar bent zie je jouw design op verschillende handen en huidskleuren en kan je gemakkelijk de foto opslaan die jij wil.  


Wanna Nails

Wanna Nails is een app waar je nagellak kleurtjes kan uitproberen op je eigen hand! Eigen hand? jazeker, je maakt een foto van je hand, kiest een kleur en voilà!

De app laat ook zien welk lakje je kiest en waar je dat lakje kan kopen, ideaal om te kijken welke kleur het beste bij jouw huidskleur past. 


Nail Designs

Nail Designs is een app waar je nail art designs kan vinden met een stap voor stap tutorial erbij. De app is van elf cosmetics.

Helaas zijn er maar een aantal designs gratis en moet je betalen als je meer designs wil zien. Wel zijn de nail art designs die wel gratis zijn heel leuk en duidelijk uitgelegd met foto’s en tekst.


>>Lees ook: Nagels Lakken Tips & Tricks<<

Wat is jouw favoriete nagel app? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *