Mijn 5 Favoriete Zomer Nagellak 2019

Geplaatst door

Zoals bijna elk seizoen laat ik ook dit seizoen weer mijn 5 favoriete lakjes zien! Dit zijn de 5 lakjes die ik deze zomer het liefste droeg/draag. Ik ben benieuwd of jouw favoriet er toevallig ook wel tussen zit! Let’s take a look…


l’oreal 554 Carmin Parisien

Rode nagellak kan altijd. Dit lakje heb ik afgelopen zomer dan ook weer veel gedragen. Het is een mooi klassiek rood lakje met een goede dekking. Ik vind dit lakje fijn aanbrengen en een goede kwaliteit hebben, als ik een rood lakje op wil pak ik dan ook meestal dit lakje van Loreal.

l’oreal 554 Carmin Parisien


Pink Gellac Blush Orange

Hoewel ik niet veel gel lakjes heb heeft dit lakje toch wel mijn hart gestolen en ben ik zeker van plan meer kleurtjes van Pink Gellac aan te schaffen. Het lakje heeft een mooi oud roze kleurtje en dekt met twee laagjes heel goed. Ook een bijkomend voordeel is, omdat het een gel lakje is, dat het na 30 seconden onder de lamp alweer droog is! Super snel mooie en droge nagels.

Pink Gellac Blush Orange


Catrice Skyscrapers In Dubai

Één van mijn nieuwste lakjes is ook meteen een favoriet geworden. Vorige maand heb ik de lakjes van Catrice Travel ICONails getest voor jullie en dit lakje zat daar ook tussen. Een mooi licht lakje met een lichte glitter erin, ik hou ervan.

C05 Skyscrapers In Dubai


Color Club Just My Luck

Holo nagellak is altijd een goed idee! Maar in de zomer nog net even een beter idee. Als de zon op je nagels schijnt komt het holografische effect heel mooi naar voren. Dit lakje van Color Club is absoluut mijn favoriete holografische lakje op dit moment. Een mooi zilver blauwe lakje met alle kleuren van de regenboog. Het lakje dekt heel goed en brengt fijn aan.

Color Club Just My Luck


PS… Gel Effect Egg Shell

De PS… Gel Effect Egg Shell is een lakje die te koop is bij Primark. een mooi baby blauw lakje met een geweldige dekking. Deze zomer had ik graag licht blauwe nagellak, de licht blauwe lucht geeft ons een zomer gevoel en dat doet licht blauwe nagellak ook voor mij.

PS… Gel Effect Egg Shell Primark


>>Lees ook: Claire’s Blue Summer Nagellak<<

Wat was/is jouw favoriete zomer lakje? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

    1. Ja over dat lakje verschillen de meningen, bij de een dekt het niet goed, bij de ander krijgen ze het er niet goed af, ik heb er nooit problemen mee gehad en vind het juist een top lakje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *