Preview: essence Herfst/Winter 2019

Geplaatst door

Zoals elk half jaar komt niet alleen CATRICE maar ook essence met een nieuwe collectie! In mijn vorige ”nagel nieuws” blog post kon je de preview van Catrice Herfst/Winter 2019 bekijken, nu is ook essence aan de beurt met de Crystal Power-lijn! De Crystal Power-lijn bevat producten geïnspireerd op sprankelende kristallen en edelstenen die met hun kleuren, texturen en prachtige verpakkingen een positieve vibe geven aan het beauty-assortiment. Ik heb natuurlijk alle nagelproducten weer voor jullie op een rij gezet.


Crystal Power Nail Polish 

Met de crystal power collectie creëer je coole en unieke nagels. De vegan lakken, geïnspireerd op de effecten van kristallen, vallen op door hun prachtige glanseffect. De lak geeft met slechts één laag al een intense dekking.
Adviesprijs € 1,99 


Peel-off Base Coat & Beauty Bag

Peel-off Base Coat
Met de ‘peel off base coat’ verwijder je zowel kleur- als glitternagellak heel eenvoudig zonder dat je daar nagellakremover voor nodig hebt. Breng simpelweg een laagje van de relatief dikke lak aan en laat het goed drogen. Breng vervolgens de kleur- of effectlak aan. Om de lak te verwijderen, trek je deze in z’n geheel, als een folie van je nagel af.
Adviesprijs € 1,99

Beauty Bag
Dit is de perfecte beauty tas om al je make-up en nagel favorieten veilig en op een stijlvolle manier in op te bergen. De tas van papierachtig duurzaam materiaal is waterafstotend en geeft ruimte aan al die musthaves die onmisbaar zijn als je onderweg bent. Dankzij de trendy kleuren millennial roze en groen staat deze make-uptas trouwens ook heel goed op je make-uptafel.
Adviesprijs € 2,99 


>>Lees ook: Telefoonhoesjes Met Nagellak DIY<<

Wat vind jij van de nieuwe essence collectie? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *