6x essence Shine Last & Go Gel Nail Polish

Geplaatst door

Een maandje geleden heb ik de eerste 10 lakjes van de nieuwe essence Shine Last & Go collectie getest voor jullie. Vandaag heb ik nog eens 6 lakjes uit deze nieuwe collectie getest! De lakjes zijn verkrijgbaar bij essence verkooppunten zoals Kruidvat en trekpleister. De lakjes zijn snel drogend en ook nog eens vegan, ze kosten tussen de €1,50 en €1,69 per stuk en bevatten 8ml.


06 Frosted Kiss

De 06 Frosted Kiss is een prachtig roze parelglans lakje. Het lakje dekt erg goed en geeft je nagels een verzorgde look. Dit is één van mijn favoriete kleuren, het kan altijd en overal bij.

06 Frosted Kiss €1,69


09 Step In Time

Hoe vrolijk worden we van dit kleurtje? De 09 Step In Time is een mooi fel roze lente kleurtje. Perfect voor het voorjaar! Ook dit lakje geeft een goeie dekking.

09 Step In Time €1,69


10 Love Me Like You Do

De 10 Love Me Like You Do is een beetje een vintage paars kleurtje. Vintage is helemaal hot, dus dit lakje zal voor velen favoriet zijn. Met een goede dekking en quick dry heb je in een hand omdraai mooie nagels.

10 Love Me Like You Do €1,69


39 Mermaid Tales

Hou je net als mij ervan om af en toe even vrolijke knallende nagels te hebben? Dan is dit lakje een topper! De 39 Mermaid Tales is precies zoals de naam belooft, het doet je denken aan zeemeerminnen, blauwe zee en glansende schubben. Het lakje dekt goed en droogt snel. Ik vind dit een heerlijk kleurtje voor de zomer.

39 Mermaid Tales €1,69


22 I Believe 

De 22 I Believe is een licht grijs lakje met een paars glans erin, die paarse glans is op de foto niet goed zichtbaar helaas, maar is zeker aanwezig. De 22 I Believe dekte niet zo goed en had meerdere lagen nodig, wel droogt het lakje snel.

22 I Believe €1,69


29 Zero To Hero

De 29 Zero To Hero is een mooi jeans blauw/grijs lakje, een perfecte match bij bijvoorbeeld een spijkerjasje. Ik vind dit lakje geschikt voor zowel het voorjaar als het najaar. Ook dit lakje dekte minder goed dan de andere lakjes maar met de quick dry heb je met drie laagjes heel snel een prachtige dekking.

29 Zero To Hero €1,69


>>Lees ook: 10x essence Shine Last & Go Gel Nail Polish<<

Ik begin steeds meer verlieft te worden op de nieuwe collectie. Wel is het afscheidnemen van de ouder collectie jammer, maar deze lakjes zijn zeker goeie vervangers! Het verschilt dus wel per lakje hoe de dekking is, maar alle lakjes drogen daad werkelijk wat sneller dan de lakjes uit de oude collectie.
In mijn vorige review gaf ik aan dat de lakjes de neiging hebben terug te trekken of te druipen, ik merkte nu als ik de lakjes iets langer liet drogen voor ik er een extra laag op aanbracht dat dat minder het geval was en de lakjes mooier op de nagels bleven.

Heb jij al wat gescoord uit de nieuwe Last & Go collectie? Wat is jouw ervaring? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *