CATRICE More Than Nude

Geplaatst door

Catrice heeft vijf nieuwe nude nagellakjes in de collectie. Catrice verzekerd je met deze lakjes supertrendy nagels. De lakjes zijn geschikt voor elk huidtype, maken de nagels zichtbaar lichter en zijn volgens Catrice gemakkelijk aan te brengen en ook nog eens vegan. De finish is licht zodat de kleur van de natuurlijke nagels er nog een klein beetje doorheen schijnt. Ik heb drie lakjes uit de collectie gekozen om te testen voor jullie.


02 Pearly Ballerina

De 02 Pearly Ballerina is echt een pareltje, niet alleen het flesje maar ook de kleur is echt de kleur van parels. Doordat de lakjes een beetje transparant zijn vind ik dit lakje wel een beetje milky ogen, iets waar je van moet houden. Echt nude kan ik dit lakje niet noemen, hij neigt regelijk naar wit met een parelglans.

02 Pearly Ballerina €3,59


03 Luminescent Lavender

De 03 Luminescent Lavender is zoals de naam al zegt een lichtgevend lavendel kleur. Dit lakje heeft mij positief verrast, toen ik het beste op een wit kunstnageltje zag ik weinig kleur, maar toen ik het lakje aanbracht op mijn eigen nagel kwam het lakje helemaal tot zijn recht. Ook dit lakje vind ik niet heel nude, maar wel heel mooi.

03 Luminescent Lavender €3,59


05 Rosey-o & Sparklet

De 05 Rosey-o & Sparklet is een heel mooi nude lakje met een roze glans. Ik denk dat dit mijn favoriete lakje is van deze drie. Dit lakje is ook echt nude. Een kleur die bij ieder huidtype past, dat geloof ik vooral bij dit lakje zeker wel.

05 Rosey-o & Sparklet €3,59

De lakjes brengen heel fijn aan met de vertrouwde Catrice kwastjes, drogen snel en geven je nagels een verzorgende look. De lakjes bevatten 10,5ml en zijn vegan.


>>Lees ook: Catrice Hello Awesome<<

Wat vind jij van de More Than Nude collectie van Catrice? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *