Action Hatchimals Nagellak

Geplaatst door

Hatchimals zijn al een tijdje een rage onder de kinderen, om het uit te leggen voor de 20+ers onder ons, hatchimals zijn een soort furby’s die uit een ei komen in de vorm van schattige vogeltjes in vrolijke kleuren. Action heeft nu Hatchimal nagellak!

Drie vrolijke felle kleuren nagellak met een foto van een hatchimal op het flesje en een dotting tool met een grote en een kleine kant. Op de achterkant van de verpakking staat dat de nagellakjes niet geschikt zijn voor kinderen onder de 6 jaar, het setje kost €1,95 en de lakjes bevatten 7ml.

Het kwastje is iets kleiner en smaller dan de kwastjes bij ”normale” nagellak, waardoor de nagellak makkelijker is aan te brengen op kleine kinder nageltjes. Verder zien de kwastjes er netjes uit, geen haren die alle kanten op staan of loslaten en een perfecte lengte.

De roze nagellak is een mooie fel roze kleur. De roze nagellak brengt wel een beetje streperig aan waardoor een nette dekking lastig te krijgen is, waarschijnlijk doordat het kwastje wat stevige/harde haartje heeft.

De lichtblauwe nagellak is bijna neon te noemen, een hele gave kleur helemaal voor kinderen. De blauwe nagellak had de beste dekking en de minste strepen van de drie.

Ook het gele lakje is bijna neon geel! Wel had de gele nagellak de slechte dekking, na drie laagjes was dit het resultaat. Wel knalt de kleur er lekker uit en kan je met deze kleur een leuke nail art maken.

De dottingtool werkt perfect. Met de twee verschillende kanten kan je heel makkelijk leuke designs maken. Doordat de kleuren zo fel zijn vallen de designs mooi op. Met het maken van een nail art was de dekking van de lakjes weer wel heel goed.


Oke we hebben de drie lakjes getest en ik ben tot de conclusie gekomen dat de lakjes weinig geur hebben
wat fijn is voor kinderen en ouders en wat een minder chemisch idee geeft, wel zijn de lakjes net zo ”giftig” als normale nagellak en is het absoluut niet de bedoeling dat een kind de nagellak in de mond krijgt. Verder waren de lakjes wat streperig en hadden ze een slechte dekking.
Wel vind ik het een leuk setje helemaal voor kinderen en voor de prijs. Naast het feit dat er hatchimals op staan en de kleuren leuk zijn voor kinderen en de kwastjes iets kleiner vraag ik mij af waarom het kindernagellak is, van kindernagellak verwacht ik dat het niet giftig is als ze het in de mond krijgen en de vlekken uit kleding te verwijderen is, dat is hierbij niet het geval. Toezicht van volwassenen is dus (zoals de verpakking ook beschrijft) wel noodzakelijk.

Hatchimals Nagellak €1,95


>>Lees ook: Tips Tegen Nagelbijten<<

Wat vind jij van de Hatchimals nagellak? Zou jij het kopen voor je kind? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

 1. Hallo,

  ik heb toevallig ook deze nagellakjes al een hele tijd geleden gekocht bij de Action maar ik vind ze super slecht..
  Ze ruiken (vooral de gele lak) naar een soort van MC Donalds saus..
  Toen ik deze op de nagels deed kon ik ze er zo weer vanaf halen..

  Ze zijn uitermate slecht geschikt voor de nagels en ik noem het een enorme afrader.

  Groetjes Lunaa

  1. Meen je! Bij mij zat er geen gekke geur aan… nou kunnen we natuurlijk ook niet teveel verwachten voor dat geld, maar dit klinkt wel heel slecht! Geen dikke aanrader dus;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *