Prinses Nail Art

Geplaatst door

Koningsdag is alweer even geleden, maar van koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen krijgen wij stiekem toch nooit genoeg. Een sprookjes achtig gevoel. En ook wij mogen ons stiekem soms best even een prinsesje voelen, daarom heb ik vandaag een prinses Nail Art stap voor stap voor jullie uitgelegd, zodat wij ons allemaal een beetje koninklijk kunnen voelen.

Benodigdheden:
– Base coat (Kruidvat Base & Top Coat)
– Licht roze nagellak (essence 04 Millennial Pink)
gouden nagellak of pen (Izgo Nail Design)
– Nail art stones (Aliexpress)
– Nail art mini kralen zilver (Aliexpress)
– Nagellijm (essence Fix It!)
– Top coat (Kruidvat Base & Top Coat)

Stap 1: Begin eerst met alle nagels een goede basecoat te geven. Lak vervolgens alle nagels licht roze en laat dit goed drogen.

Stap 2: Als alle nagels droog zijn zet je een gebogen lijn aan de onderkant van je ringvinger nagel. Dit kan je doen met een dun penseeltje of met een nail art pen.

Stap 3: Op het gebogen lijntje moeten vijf koepeltjes komen. Begin met het middelste en grootste koepeltje, verbind daaraan twee kleinere koepeltjes en als laatste helemaal aan de buitenzijdes nog twee kleine koepeltjes. En laat je kroontje nu goed drogen voor je doorgaat naar de volgende stap.

Stap 4: Een kroontje is geen kroontje zonder diamanten! Zet bovenaan je middelste koepeltje een stipje nagellijm en plaats daar een medium diamandje. Zet vervolgens bovenin elk koepeltje een stipje nagellijm en plak ook daar medium diamantjes.

Stap 5: Onder het medium diamantje in het middelste koepeltje plaats je nog een stipje nagellijm met een kleiner diamantje. Onderaan de gebogen lijn zet je ook een lijn nagellijm en plaats je ook de kleinere diamantjes.

Stap 6: Je kroontje is bijna klaar! Als laatste stap zet je nog nagellijm onderin alle koepeltjes, hier plaats je per koepeltje twee mini kraaltjes. Top coat erover en je nagel is gekroond!


>>Lees ook: Koningsdag Mantel Nail Art<<

Wat vind jij van diamantjes in een nail art? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *