Aliexpress Nail Flakes

Geplaatst door

Op Aliexpress kun je enorm veel nail art producten voor lage prijzen vinden, of de kwaliteit van de producten goed is is per product verschillend en dus blijft het een gokje om daar iets te bestellen. Toch heb ik al enorm veel leuke en goede producten ontvangen. Dit keer heb ik zes potjes nail flakes besteld en getest. De Nail Flakes kosten €2,41 (klik hier) voor zes potjes, houdt er rekening mee dat de verzendtijd +/- 2 maand kan duren.

De kleinste flakes hebben een wit gouden kleurtje, met een kwastje zijn ze makkelijk aan te brengen op de nagel en met een laagje topcoat erover blijven ze goed zitten. Je kan met deze kleine flakes alle kanten op, je nagel bedekken tot een precieze nail art.

Deze flakes zijn wat groter dan de vorige flakes en hebben een gouden kleur wat een beetje op blad goud lijkt op de nagel. Ik heb de nagel helemaal bedekt maar met dit formaat flakes zou ik er voor kiezen om ze wat preciezer en wat minder flakes te plaatsen op de nagel. Ook deze flakes blijven goed plak op de nagel zitten met een laagje top coat erover.

Deze flakes hebben een donker gouden kleur met een groene glans wat een leuk effect geeft. De flakes zijn wat dikker dan de vorige twee en zijn dat ook wat lastiger plat op de nagel te krijgen omdat ze de nijging hebben weer omhoog te gaan staan. In dit potje zitten vooral grotere maten maar ook wat kleinere stukjes erdoor wat ik een voordeel vind voor als je een nail art ermee wil maken.

De grootste flakes zijn eigenlijk veel te groot. Ze zijn net als de aller kleinste flakes wit goud van kleur alleen wel een stuk dikker dan de kleinste flakes. Deze flakes wouden erg moeilijk blijven zitten en ook door breken of knippen van de flakes werd niet mooi. Na mijn mening hadden deze flakes er niet bij hoeven zitten.

De grootste gouden flakes zijn net iets kleiner als de grootste wit/gouden flakes. Ook deze flakes gaan omhoog staan en zijn wat lastiger aan te brengen. Wel kan je met deze flakes een leuke nail art maken omdat er ook genoeg in dit potje zitten die iets kleiner zijn of iets dunner waardoor ze beter op je nagel hechten.

Tussen alle gouden flakes zit ook een potje met holografische flakes. Deze flakes hebben dezelfde grootte en dikte als de grootste gouden flakes hierboven. Ook met deze flakes kan je nog best een leuke nail art maken. Het holografische effect is duidelijk aanwezig en blijft ook mooi als je er een top coat overheen doet.

Ik ben wel tevreden met de nail flakes, ze zijn niet duur en er zitten genoeg flakes bij waar je leuke designs mee kan maken. Ook de kleuren zijn mooi en vervagen niet als ik er een topcoat overheen doe. Hoewel de potjes klein zijn kan je er enorm lang mee doen en zitten de potjes goed gevuld.

Aliexpress Nail Flakes  €2,41


>>Lees ook: Spider Nagel Gel<<

Bestel jij weleens nail art producten via Aliexpress? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *