Beautygloss Puffy Marshmallow Kunstnagels

Geplaatst door

Mascha Feoktistova (Beautygloss) is één van de bekendste gezichten als het om Nederlandse bloggers en beauty vloggers gaat. Naast haar eigen wimpers heeft ze nu ook haar eigen kunstnagels in de winkels liggen, dit heeft ze gedaan in samenwerking met Elegant Touch. Er zijn drie soorten verkrijgbaar, ik heb gekozen om de Pluffy Marshmallow te kopen en testen.

Je kan er niet omheen als je in de Etos bent, de verpakking ziet er meteen al heel vrolijk uit! Een roze pakketje met een grote foto van Mascha, de naam van de nagels en de inhoud erop.

Op de achterkant staat de nodige informatie over het nagel setje, en een handige foto-uitleg hoe je de nagels het beste aan brengt. De verpakking is in drie talen: Engels, Frans en Nederlands.

De inhoud van de set bevat een mini vijl, een tubetje lijm, een instructie boekje in meerdere talen en 24 nageltjes in verschillende maten. De maten van de nagels staan heel klein met een cijfertje onder de nagel aangegeven, sommige maten zitten twee keer in de set en sommige drie keer. Het setje ziet er professioneel uit en bevat bijna alles wat je nodig hebt.

Kijk goed welke nagel het beste op je eigen nagels passen en leg de tien nageltjes op volgorde neer zodat je onder het lijmen geen nagels door elkaar haalt. Bij mij kon ik voor meerdere nagels niet de goeie pasvorm vinden, dat vond ik jammer want bij de meeste nagel setjes zit er altijd wel de goeie maat bij.

De nagels zijn aan één kant heel dun en buigzaam, die kant dien je aan de onderkant van je nagel bij je nagelriem te plakken, zo sluiten de nagels heel mooi aan. Maar omdat de nagels bij mij alleen paste met de dunne kant juist aan het uiteinde te plakken scheurden de nagels heel erg snel. Het idee van een dunne en dikke kant vind ik heel goed, maar helaas werkte het door de verkeerde pasvormen bij mij niet.

De nagels hebben een hele mooie kleur, echt een zoet marshmallow kleurtje. De nagels zijn van goeie kwaliteit en ook de lengte vind ik van deze nagels perfect.

Wat vind ik van de Beautygloss Puffy Marshmallow Kunstnagels? Ik vind het mooie nagels, van top kwaliteit en voor een leuke prijs. Wel vind ik het een min punt dat er niet voor iedere nagel de goeie pasvorm in de verpakking zit. Als het je maat is zijn het top nagels! Zo niet dan is het helaas toch een miskoop.

Etos Beautygloss Pluffy Marshmallow Kunstnagles €9,99 euro


>>Lees ook: Claire’s Nude Stiletto & Blue Satin Coffin Kunstnagels<<

Heb jij één van de drie nagel setjes van Mascha al geprobeerd? Welk setje is jouw favoriet en paste de nagels jou wel? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *