Born Pretty Winter Stamping Plate

Geplaatst door

Born pretty heeft enorm veel nagellak en nail art tools te koop. Het is een betaalbaar merk met een uitgebreid assortiment. Het leek mij leuk om een winterse stamping plate van born pretty te reviewen voor jullie. Ook op eBay worden veel born pretty producten verkocht, voor meestal net iets minder. Een goeie budget tip dus. Ik heb mijn stamping plate ook van eBay en ik kan zeggen dat ik enorm tevreden ben over de kwaliteit.

Maar wat heb je allemaal nodig en hoe werkt een stamping plate nou precies?

Wat je nodig hebt voor stamping nails is een stamper, een schraper, een plate en stamping lak. En heel veel nagellak remover om je tools steeds weer schoon te maken. Heel veel verschillende merken verkopen stamping tools, denk aan: essence, mo you london en born pretty. Allemaal in verschillende prijsklasse en kwaliteit.

Stamping nail art is een hele makkelijke maar super leuke manier van nail art.  Stempelen met nagellak, dat is waar het eigenlijk op neer komt. Het werkt heel simpel, lak je nagels in een basiskleur en wacht tot je nagels droog zijn. Doe een beetje stamping lak op het gekozen vormpje, veeg met de schaper over het vormpje, druk je stamper op het vormpje en vervolgens op je nagels. en foila! Het vormpje staat op je nagels. Als je dit eenmaal onder de knie hebt kan je er alle kanten mee op door bijvoorbeeld een omber basislaag aan te brengen, of door meeste vormen of kleuren over elkaar te maken.

Ik vind de kwaliteit van de Born Pretty Winter Stamping Plate heel erg goed. De plate heeft mooie vormpjes waar je veel kanten mee op kan en heeft een ideaal formaat om op te bergen. De details in de vormpjes zijn goed zichtbaar, en ook het schrapen ging makkelijk. Een dikke aanrader dus.

Born Pretty Winter Stamping Plate $2.99 Bornprettystore.com

Born Pretty Winter Stamping Plate $1.99 Ebay.com


>>Lees ook: Born Pretty Cat Eye Magnetic Nagellak<<

Wat is jouw favoriete Born Pretty Stamping Plate? Laat het weten hieronder in de reacties!

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *